Konradoss Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam! Szukałem ale nie znalazlem informacji na temat mnie interesujący. Pacjent B6 TDI. Ostatnio zgubiłem osłony spodu. Niech żyją oryginalne mocowania! Kupione już: osłona silnika i skrzyni biegów. Zajrzałem pod furaka i zastanawiam sie czy za osłoną skrzyni jeszcze powinno coś być? Widzę ze po bokach (pod progami) są plastikowe elementy. Pomiędzy nimi idzie wydech we wnęce . I teaz pytanko. Czy osłony koncza się na osłonie skrzyni czy środkiem dalej w kierunku tyłu samochodu sa jakies plastiki? Jakby ktoś miał fotkę byłbym wdzieczny.
piotrcar Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 a w benzynie 1.8T nie ma tej prawej tylniej oslony bo jest tlumik
Bart-S Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 W 1.8T i 2.5TDi nie ma też plastiku za tłumikiem środkowym. Pomijam już Quattro bo tam to nawet bak jest inny - ale przód wygląda identycznie.
Konradoss Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 Bart-S, Piotrcar Dzieki za informacje. Wszystko jasne
carnivore1 Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 A powiedz mi kolego, osłony kupowałeś ori w ASO czy jakieś inne? Jeśli inne to gdzie i jak ze spasowaniem?
piotrcar Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 ja pod silnikiem mam oryginalna a pod skrzynia kupilem podrobe na opolskiej we wroclawiu i pasuje bardzo dobrze
carnivore1 Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 No właśnie mam obydwie osłony do wymiany, a słyszałem, że z podróbami jest problem ze spasowaniem...
piotrcar Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 nie wiem jak jest z oslona pod silnikiem ale pod skrzynia pasuje idealnie
Rekomendowane odpowiedzi