rem1k Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 możecie coś poradzić gdzie w internecie można "tanio i dobrze" kupić org alu? nie interesują mnie jakieś chińckie podróbki... z góry dzięki
Dibo Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Najtanie pewnie na allegro. Tylko tam jest zarówno chińszczyzna, jak i markowe felgi. Najlepiej jak znajdziesz ciekawą felgę to wklej linka na forum a ktoś Ci doradzi
rem1k Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 heh... właśnie tego chciałem uniknąć. myślałem że ktoś ma jakiegoś pewniaka, który ma ori. tak to trochę buszowanie w ciemno.
slaweq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Pytanie jak dla mnie troche dziwne bo nie ma chyba pewnieków, którzy sprzedają tylko ori w dodatku tanio..., nie licząc ASO, ale tam to drogo :gwizdanie:
rem1k Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 aso podziękuję. to może inaczej. czy ktoś kupił taniej ori. jest zadowolony i może coś polecić?
soolek Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 rem1k, raczej nie masz innego wyjścia jak buszowanie po allegro. Szukaj felg, gdzie będą zdjęcia wewnętrznej strony, lub proś o takie zdjęcia - wtedy bez problemu poznasz, czy to ori. Aaa, wszystko jeszcze zależy jakiego wzoru szukasz, bo nie wszystkie chyba "podrabiają".
slaweq Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 aso podziękuję. to może inaczej. czy ktoś kupił taniej ori. jest zadowolony i może coś polecić? Mam do sprzedania ori 17" http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t83272.0.html Cena może być niższa niż w linku.
Rekomendowane odpowiedzi