rem1k 0 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 możecie coś poradzić gdzie w internecie można "tanio i dobrze" kupić org alu? nie interesują mnie jakieś chińckie podróbki... z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dibo 1 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Najtanie pewnie na allegro. Tylko tam jest zarówno chińszczyzna, jak i markowe felgi. Najlepiej jak znajdziesz ciekawą felgę to wklej linka na forum a ktoś Ci doradzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rem1k 0 Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 heh... właśnie tego chciałem uniknąć. myślałem że ktoś ma jakiegoś pewniaka, który ma ori. tak to trochę buszowanie w ciemno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaweq 1 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Pytanie jak dla mnie troche dziwne bo nie ma chyba pewnieków, którzy sprzedają tylko ori w dodatku tanio..., nie licząc ASO, ale tam to drogo :gwizdanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rem1k 0 Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 aso podziękuję. to może inaczej. czy ktoś kupił taniej ori. jest zadowolony i może coś polecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soolek 4 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 rem1k, raczej nie masz innego wyjścia jak buszowanie po allegro. Szukaj felg, gdzie będą zdjęcia wewnętrznej strony, lub proś o takie zdjęcia - wtedy bez problemu poznasz, czy to ori. Aaa, wszystko jeszcze zależy jakiego wzoru szukasz, bo nie wszystkie chyba "podrabiają". Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaweq 1 Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 aso podziękuję. to może inaczej. czy ktoś kupił taniej ori. jest zadowolony i może coś polecić? Mam do sprzedania ori 17" http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t83272.0.html Cena może być niższa niż w linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts