ciszek 0 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 szukałem w archiwum ale niemogłem nigdzie znalesc , problem dotyczy zapłonu coś jest z nim nie tak niepali mi na jeden gar stało mi sie to wczoraj stwierdziłem ze cewka wysiadła zamieniłem cewke na taką samą odpaliłem było dobrze, jednak po przejechaniu 5 km, problem zaczął sie powtarzać wymieniłem wiec wszystkie 4 cewki sprawdziłem swiece czy maja iskre ale i tak to nic niepomogło podłaczyłem vag i zadnych błedow niewykazał niewiem już co mam robić ( ....pomocy..... Problem załatwiony padł moduł ... naszczescie wszystko wrociło do normy.. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cwiro 1 Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 no widzisz ciszek! wierzyłem w ciebie! to już kabelka nie potrzebujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
combat 1 Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 witam kolego jak sprawdziles ten moduł??mnie autko ostatnio czesto szarpie a vag nie pokazuje bledu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts