Jump to content
IGNORED

[ALL] RS6- Oryginalne ??

duffy

Recommended Posts

ello

na alegro znalazlem taki komplecik felg, wlasciwie to nie planowalem wymiany ale gdyby to byly ori to czemu by ich nie policytowac .....

http://moto.allegro.pl/item686511292_piekne_alu_felgi_19_audi_po_sezonie.html

ciekawi mnie tylko opis .....

"KOMPLET ALU FELG 19"ORYGINALNE AUDI ( NOTORIGINAL 5173 MAXLOAD 690KG PCD 5X112 19H2X8J ET 35T ) "

jakos nie widze znaczka :audi: od srodka

jak cos ja mam takie ori na sprzedaz ;)

w pelni ORI

nowki opony prawie 235/35R19

et 35

9j

19"

http://www.moto.allegro.pl/item666195339_oryginalne_felgi_audi_rs6_19_235_35r19_tanio.html[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 19:19_________________________________________________oddam za 3000zl jak cos ;p[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 19:20_________________________________________________duffy i mozesz je obejrzec na miejscu na zlocie ;)

[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 19:21_________________________________________________te z allegro to nie sa ori

bo z tego co wiem

to ori maja 9cali szerokosci

a te z allegro maja 8cali

i nie maja wytloczonego znaczka audi......

wiec to nie jest ori felga

jesli jestes zainteresowany ori felgami RS6 z tymi oponami 235/35R19 to pisz na pw :)

Paweł tak jak pisalem nie szukam takich felg ale te mialy ciekawa cene - mialy bo 19" zrobionych z nieiadomo czego nie kupie :)

o twoich wiem i ogladalem ale narazie brak sianka na taki wydatek bo do tego musowo gwint albo inny podobny wynalazek

dzieki pozdro

te z allegro to nie sa ori

Nawet w aukcji jest napisane NOT ORIGINAL :naughty: Poza tym inne parametry i brak znaczka OOOO.

tak to jest jak sprzedający nie zna angielskiego :polew: potem wypisuje takie pierdoły :wallbash: pamiętam, że kiedyś krążyło zdjęcie z aukcji gdzie gość sprzedawał jakiś przedmiot "dobrze znanej na całym świecie marki MADE IN CHINA" :polew: :polew: :kox:

tak to jest jak sprzedający nie zna angielskiego

sprzedający doskonale zna angielski i liczy na to że albo kupujący nie zna albo nie zwróci uwagi. to taki trik żeby w razie czego po sprzedaży, jak kupujący zakmini że to podróby, móc mu powiedzieć że w opisie było NOT ORIGINAL i jest kryty. kupujący nie wywalczy zwrotu kasy.