Darek11 0 Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Witam, Chciał bym sprawdzić kontrolki i zegary w swoim autku. znalazłem takie coś na you tube: Chodzi mi właśnie o takie coś co jest ukazane na filmiku. Prosił bym o wytłumaczenie gdzie wejść w Vag-u 704 ,aby takie coś zrobić. Autko to A4 B7 (USA) . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
domjenick 18 Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 17 instrument cluster,potem test i go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek11 0 Posted July 19, 2009 Author Share Posted July 19, 2009 17 instrument cluster,potem test i go Ale gdzie trzeba dać ten Test, mógł byś mi to jakoś lepiej wytłumaczyć poklei gdzie wejść, czy to trzeba wejść w adaptacje ? Sorki ale jestem trochę zielony Pozdrawiam i z góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
domjenick 18 Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 odpalasz vaga,tam wyswietla ci sie wszystkie (zakladki) z numerami sterownikow,np 1 silnik,3 ABS ,9 elektryka itd wchodzisz w instrument cluster nr 17 ,jak ci sie otworzy okienko sterownika na gorze bedziesz mial "tabelki" z nr sterownika,kodowaniem itp na dole mesuring bloks simple reading,coding i TEST-klikasz na test i wtedy wyskoczy ci okienko "go" lub "ok"-nie pamietam,ale klikasz ten "przycisk" po kolei i bedzie sprawdzac zegary ,kontrolki itp-powodzenia i milej zabawy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spanky 7 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 odpalasz VAG-COM i potem: Select -> 17 Instruments ->Output Test-03 -> Start .... i beda migac kontroli i ruszac sie wskazówki ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek11 0 Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Bardzo dziękuje za Informacje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts