Jump to content
IGNORED

[INNE] Test Tablicy Rozdzielczej (kontrolki, zegary itp.)

Darek11

Recommended Posts

Witam, Chciał bym sprawdzić kontrolki i zegary w swoim autku. znalazłem takie coś na you tube:

Chodzi mi właśnie o takie coś co jest ukazane na filmiku. Prosił bym o wytłumaczenie gdzie wejść w Vag-u 704 ,aby takie coś zrobić. Autko to A4 B7 (USA) . Pozdrawiam :hi:

17 instrument cluster,potem test i go :wink4:

17 instrument cluster,potem test i go :wink4:

Ale gdzie trzeba dać ten Test, mógł byś mi to jakoś lepiej wytłumaczyć poklei gdzie wejść, czy to trzeba wejść w adaptacje ? Sorki ale jestem trochę zielony :) Pozdrawiam i z góry dziękuje :hi:

odpalasz vaga,tam wyswietla ci sie wszystkie (zakladki) z numerami sterownikow,np 1 silnik,3 ABS ,9 elektryka itd wchodzisz w instrument cluster nr 17 ,jak ci sie otworzy okienko sterownika na gorze bedziesz mial "tabelki" z nr sterownika,kodowaniem itp na dole mesuring bloks simple reading,coding i TEST-klikasz na test i wtedy wyskoczy ci okienko "go" lub "ok"-nie pamietam,ale klikasz ten "przycisk" po kolei i bedzie sprawdzac zegary ,kontrolki itp-powodzenia i milej zabawy... :wink4:

odpalasz VAG-COM i potem:

Select -> 17 Instruments ->Output Test-03 -> Start .... i beda migac kontroli i ruszac sie wskazówki ... :wink4: