Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BKE] Brak grupy 000 w Vag-Com311n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pełna wersje Vag-Com-a 311n. Wczoraj chciałem przygotować się do zebrania logów statycznych/dynamicznych, niestety nie mogłem wybrać grupy 000 zarówno w BasicSettings jak MeasureBlocks (invalid group). Jest jakiś specjalny sposób w jaki sposób się można się dostać do danych z tej specjalnej 10-blokowej grupy?

Opublikowano

witam . mam podobny problem z WV golfem III z roku 2001 otoz chodzi o to ze nie laczy mi waga z grupa silnikowa na wszystkich innych WV dziala a na tym nie, dziwne jest to ze np jak sprawdzam ABS lub AIRBAG to wszystko chodzi...

Opublikowano
  • Autor

to chyba troche inny problem. U mnie się łaczy bez problemu, mam dostęp do logowania, adaptacji, i wszystkich ważnych bloków poza grupą 000... :/

Opublikowano

masz BKE tam juz chyba siedzi edc16 tak jak w b7 ... i to juz nie obsluguje bloku 000

Opublikowano
  • Autor

nie testowalem na innych autkach, mam tylko jedną Audicę :)

i to juz nie obsluguje bloku 000

w diagnostyce po prostu ominąć ta grupę, czy jakieś inne zamiast tego zalogować oprócz wymienionych na forum?

Opublikowano

ominac ...

Opublikowano

Cześć !!!

To, że nie ma połączenia z grupą 000 oznacza, że masz niepełną wersję programu - wersję z ograniczeniami :thumbdown: Trochę czasu trzeba poświęcić, żeby odszukać w interku wersję "śmigającą" w 100 % :good:

Opublikowano

Cześć !!!

To, że nie ma połączenia z grupą 000 oznacza, że masz niepełną wersję programu - wersję z ograniczeniami :thumbdown: Trochę czasu trzeba poświęcić, żeby odszukać w interku wersję "śmigającą" w 100 % :good:

Mam pełna wersje Vag-Com-a 311n.

Opublikowano

spanky - :gwizdanie: Sam zdajesz sobie sprawę, że wiekszośc ludzi jak coś bierze z internetu, to jest przekonana, że ma full wersję ....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

masz BKE tam juz chyba siedzi edc16 tak jak w b7 ... i to juz nie obsluguje bloku 000

Miałeś rację, sprawdziłem właśnie w specyfikacji i BKE (zarówno B6 jak i B7) mają juz edc-16 Bosha. Dzięki!
Opublikowano

Miałeś rację, sprawdziłem właśnie w specyfikacji i BKE (zarówno B6 jak i B7) mają juz edc-16 Bosha. Dzięki!

:hi: