Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AKE] Zmiana radia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zmienic radio na Pioneer AVH-P3100DVD. I mam pytanko czy wejdzie mi ono w miejsce starego czy bede musial cos przerabiac.I co z wyswietlaczem i mala navi ktora mam na liczniku.Z gory dzieki za odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wejdzie ci ale musisz sobie kupic ramki do nowego radia bo orginalne jest wieksze od pioneera

takie cos :

http://www.allegro.pl/item694239202_ramka_radiowa_audi_a4_do_99r_zobacz_jaka_jakosc.html

Hm... :mysli: Chyba coś pomyliłeś kolego. To radio PIONEERa z tego co widzę jest na 2 DINy więc o jakich Ty ramkach mówisz?

Kolego mario1159 podejrzewam, że masz radyjko na 1 DIN więc jeśli chcesz zamontować tego PIONEERka to będziesz musiał zmienić PANEL KLIMATRONIa, kupić ramkę montażową na 2 DIN.

Albo zakupić podobny sprzęt na wejscie 1DIN - szybsze, mniej kłopotliwe, bardziej oszczędne rozwiązanie - jeśli chcesz poradzić sobie z tym wszystkim sam. :)

Tutaj masz przykładowy sprzęt z wysuwanym ekranem:

http://www.allegro.pl/item698377354_sklep_model_2009_lcd7_dvd_mp3_tv_bluetooth_4x60w.html

http://www.allegro.pl/item709642578_pioneer_avh5700dvd.html

:)

Opublikowano

ramkę możesz też zakupić w ASO pod zwykłe radio... albo używane... na 1din oczywiście...

Opublikowano

Jak bym miał wydawać koło 2 tys zł na radio 2 dinowe to 100 razy wolałbym kupić w podobnej cenie RNSe.

Opublikowano

Jak bym miał wydawać koło 2 tys zł na radio 2 dinowe to 100 razy wolałbym kupić w podobnej cenie RNSe.

Dokładnie. Już nie chiałem koledze mieszać ale też bym uderzył w RNSE... :good: Kwota trochę wyższa ale na pewno warto! :>

Opublikowano

Dokładnie. Już nie chiałem koledze mieszać ale też bym uderzył w RNSE... :good: Kwota trochę wyższa ale na pewno warto! :>

Taaa, dolicz sobie ile musisz dorzucić do tych 2 tysi żeby odtwarzać np. filmy DVD, avi...

Opublikowano

Dlatego napisałem trochę... :cool1: Ale mimo wszystko wrzuciłbym RNSE... :good: