Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nie działa mi nadmuch na konsoli środkowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy prosze Was o pomoc. Dzis cos sie stalo i nie dmucha mi powietrze wogole przez te trzy kratki na konsoli srodkowej . Reszta dziala jak nalezy. Gdzie szukac przyczyny, domyslam sie ze to jakis silniczek ale nie wiem ktory i nie wiem gdzie on ma sie znajdowac. Bardzo prosze o jakies wskazowki z gory dziekuje.

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki juz wiem jak to rozebrac ale co mam dalej zrobic? ktory to silniczek??? [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 16:59_________________________________________________bylem teraz u mechanika i blad jest taki Nastawnik klapy centralnej v70 koledzy pomozcie to zlokalizowac i powiedziec jak to naprawic

Opublikowano
  • Autor

Andrzej dzieki za linka ale juz sie z nim zapoznalem i wg niego bede robic. Powiedzcie mi koledzy jezeli mi chodzi nadmuch na szybe (strzalka w gore) i na nogi (strzalka w dol) to bedzie ten silnczek niebieski?? Bo jak wspomnialem nie chodzi mi tylko kratka.

Opublikowano

gora dol to silniczek z lewej strony kolo pedalu gazu ,a piszesz ze nie dmucha ci na srodek wiec musisz naprawic lub wymienic ten ktory masz w linku od Andrzej_1970 czyli silniczek v70

Opublikowano
  • Autor

juz zrobilem, silnik przeczyscilem i dziala.Dziekuje Wam uprzejmie koledy za rady[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 00:55_________________________________________________Koledzy a wytlumaczcie mi jeszcze co to jest klapa spietrzajaca gdzie ona jest i do czego sluzy bo jak kupilem auto to wywali mi taki blad