Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zloty w IRL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OGLASZAM WSZEM I WOBEC ZE V ZLOT ACI ODBEDZIE SIE 9 SIERPNIA.

MIEJSCE ZLOTU TO:

Powerscourt Waterfall,

Enniskerry,

Co. Wicklow

Wodospad zapraszamy serdecznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cos wiecej mozesz powiedziec o tym?

Opublikowano

Lista osob z klubu ACI bioraca udzial w jutrzejszym zlocie AUDI:

1. tomek_m

2. furman

3. Kosu

4. Fidmac

5. Karol

6. Rafal

7. Sidney

8. Remo

9. Carbon

10. Toni - ???

11. Rojek84

12. efendi

13. 7agan

14. Rpalka

15. snnoop

16. darius

17. Maniutek

18. Ravsik

19. Bosky

20. Michay

21. Andyborowik

22. krzyniarz

23. ....

A moze ktos jeszcze z a4klub.pl do nas dolaczy?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

zdjęcie z dzisiejszego 8 zlotu ACI :

ERYAA.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a tutaj filmik :D

[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 13:29_________________________________________________swoja droga guziczek czmu nie bylo Cie na zlocie?
Opublikowano

Guziczek za duzo nie straciles.Kompletny brak organizacji jezeli chodzi o czesc zlotu odbywajaca sie na plazy.

Opublikowano

Guziczek za duzo nie straciles.Kompletny brak organizacji jezeli chodzi o czesc zlotu odbywajaca sie na plazy.

napisal ten ktory najbardziej na plazy wariowal :D

Opublikowano

No chyba najwiecej !!!!Nie tracilem czasu na mega sesje zdjeciowe :polew:.Furka ma jezdzic a pomimo tego ze mam silnik 2.5 czulem ze w wodzie troszke slabo idzie.Chcesz powiedziec ze Twoja kombi a6 z nie najlepszym juz silnikiem o czym juz kiedys pisales byla plazowym przebojem :polew:Na Twoje nieszczescie na tym forum smietanka adminow z aci nie mozne blokowac niewygodnych userow i usowac tematow bez odpowiedzi na zadane pytania to nie ten klub i frajerskie zasady :>

Opublikowano

po 1. wcale nie oczekiwalem zeby moja a6 byla jakimkolwiek przebojem ( widac ty patrzysz wlasnie w takich kategoriach)

po 2. caly czas potwierdzasz tylko to co inni o Tobie mowia obrazajac innych co mnie strasznie smieszy i mimo wiary w to ze przy banowaniu was obu Ty byles poszkodowanym, to po Twoich wypowiadziach i grozbach skierowanych do nas calkowicie zmienilem zdanie

po 3. widac ze nie potrafisz przegrywac i ze najlepsza forma obrony samego siebie jest naskakiwanie na innych i opowiadanie jaki jestes pokrzywdzony

po 4. frajerskie zasady to te wedlug ktorych Twoje zycie sie toczy

Pozdrawiam ADMIN z ACI z przebojowym a6 z marnym silnikiem

Opublikowano

GROZBACH -rozwin temat bo chyba nie znasz znaczenia tego slowa :thumbdown:

Inni to towarzystwo z Galway(posprzedawali by samych siebie)oczywiscie za plecami jak to caly czas robia :thumbdown:

Stary ja nic nie przegralem!!!30-tego maja przyjade na zlot powiedziec co o was mysle przy wszystkich.Ja nie zamykam niewygodnych tematow tak jak wy i to nie ja nie odbieram tel jak jakis frajer.To wy chlopcy :confused4:

Moje zycie toczy sie jak ja chce nie jestem pantoflem jak co niektorzy i mowie to co mysle.To nie jest frajerstwo ale mozesz miec problem ze zrozumieniem tego-nie wymagam tego od ciebie.

Ps.To jest a4klub.wiec jak cos masz do przekazania mojej osobie to sa inne sposoby no chyba ze pare euro na tel zabraklo :polew:Nie zasmiecaj tej strony swoimi wywodami bez ladu i skladu.Wlasnie dales przyklad jak to sie adminow z aci nie krytykuje :thumbdown:.Juz cenzure wprowadziliscie na tym smiesznym klubie i probujecie tutaj????????????????

Do zobaczenia 30-go maja :gwizdanie:

Opublikowano

a dzwoniles chociaz do mnie ze twierdzisz ze nie odbieram telefonow

Nie wydaje mi sie

Tobie do przekazanie nic nie mam wiec dzownic nie bede

a dco do cenzury na forum to ostatnimi czasy niemal kazda Twoja wypowiedz trzeba bylo cenzurowac

Krytyki nigdy sie nie balem i nie boje, chyba mnie z kims pomyliles chlopie

No i mam dla Ciebie zle wiesci bo mnie na zlocie 30 maja nie zobaczysz a zaluje bo porozmawialibysmy sobie na zywo

Tlye mojego w tym temacie

Opublikowano

Nie masz mi nic do przekazania to nie pisz do mnie na tym forum rozumiesz?W sprawie odbierania tel mialem na mysli ravsika i rpalke.Ponoc wtedy miales kompa zepsutego wiec nie bylo ciebie na forum.Tel odebral tylko sid i 7agan.Co do cenzury to andkan7 tez dostal bana za swoje pytania wiec kolezko nie mow mi ze to system daje bo sie tym zaslaniacie jak tchorze :ban:Widze ze ciezko z poprawnym czytaniem TO JEST FORUM A4 NIE aci!!!!!!!!!!!!!!!D O T A R L O???????????

Opublikowano

A kto Ci powioedzial ze system daje bany?

samo nic sie nie dzieje nigdy

Andkan dostal dwa ostrzezenia pod rzad prawdopodobnie od dwoch roznych adminow i stad jego ban na 48 godzin

nie wiem kto dal mu drugie ostrzezenie i po co

Ja od razy skasowalem drugie jak tylko je zopbaczylem

Ludziom zdarza sie popelnic bledy, no ale chyba nie w twoim idealnym swiecie

I nie rozumiem tylko jednego po co po raz kolejny piszesz ze to forum a4 a nie aci?

Przeciez doskonale o tym wiem a ty najwidoczniej masz jakis kompelks zwiazany z tym ze dostales u nas bana

Pozdrawiam

Opublikowano

Widze kolego ze nie wiesz co piszesz :thumbdown:.Trudno rozmawiac z kims kto nie wie o czym mowi :no:

Bledy popelnia kazdy ale nie kazdy sie potrafi do nich przyznac :thumbdown:To co napisales potwierdza tylko to ze macie w administracji tzw "burdel".Kompleksow nie mam bo jakich :polew:Tematy sie same usowaja na aci??Moze mi sie tylko wydaje???Dwa razy zakladalem temat i dwa razy zostal usuniety!!!!!!!!!!Na tym forum napisalem ze czesc zlotu na plazy byla zle zorganizowana i od razu sie przysadziles!!!!!!!!!Co krytyka boli??Potwierdzasz tylko ze na aci admin zawsze ma racje nawet jak jej niema :sick3:.Prywatny folwark-wyciagnac z frajerow skladke a pozniej jak sie nie podoba to wypad :thumbdown:

Opublikowano

Na tym forum napisalem ze czesc zlotu na plazy byla zle zorganizowana i od razu sie przysadziles!!!!!

przysadzilem?

napisalem ze smiechem ze masz pretensje ze nie bylo organizacji a sam wariowales ile wlezie

przeciez jawnie po zlocie sami sie p[rzyznalismy ze byl brak organizacji wiec niczego mi tu nie zarzucisz

a czytac to chyba nie potrafisz bo juz pisalem ze krytyki sie nie boje

smieszysz mnie ty i twoje wypowiedzi

koniec OT

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolezko jezeli ja jestem smieszny to zacznij uzywac lustra :polew:to nie ja wrzucam na serwer sesje zdjeciowe w stylu Ja i moja fura w 150-ciu ujeciach.Moze bys chcial zeby kazdy was podziwial i zeby moze byly achy i ochy ale stary nie czarujmy sie Leonardo Di Caprio to nie jestes a twoj karawan to nie R8.Wiec nie twierdz ze ktos jest smieszny samemu robiac wiejski lans wokol swojej osoby.To by bylo na tyle :polew:

Pozdrowionka :wallbash:

Opublikowano

Dajcie już spokój chłopaki :confused4: ... POKÓJ , POKÓJ między chrześcijany ...

Opublikowano

Dajcie już spokój chłopaki :confused4: ... POKÓJ , POKÓJ między chrześcijany ...

Niech i tak bedzie Efendi :notworthy:

Opublikowano

Troszkę wyluzować Panowie, bo niezdrowo się tu pisze.