Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Panel klimy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie nie dbał tylko w tych samochodach to jest największe dziadostwo jakie w życiu widziałem.

To chyba mamy jakieś inne samochody bo ja mam już przelatane 200 tyś i panel jest jak nowy.

owszem mamy jakieś inne samochody. Ty masz rocznik 2004. W 2003 nastąpiła radykalna zmiana jakości wykonania elementów wnętrza w B6. Czytaj uważniej forum !

Opublikowano

ale pieprzycie , jak sie nida kupić jak u mnie można sam panel :)

Opublikowano

Jak można to jaka cena ?

Opublikowano

ale pieprzycie , jak sie nida kupić jak u mnie można sam panel :)

podaj numer części

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam .

Mam takie pytanko .Chciałem wymienić klimatronika . Kupiłem Audi i było w nim zamontowane radio CD satandardowe , wymieniłem je i wsadziłem sobie NAVIGATION PLUS .Oczywiście wymieniłem cała ramke pod ta navi i założyłem jakegoś klimatronika ( poprzedni klimatronik coś szankował i założyłem taki jaki wtedy miałem - bardzo starty ). Teraz chciałem go wymienić .Czytałem wyżej ze mozna go łatwo wyjac ale w moim przypadku górna część kila. trzyma navi wiec chyba trzeba też wyjać ta navi ?? Czy to jest poprostu żle zamontowane ?

Jeszcze mam pytanie dotyczące samego klimatronika . Bo czytałem wyżej ze sa 2 modele . Ja teraz mam bez srebrnego elementu na dole wczeniej gdy było zykle radio był ten srebrny element. Jaki powinien być do navigacji .Pytam , ponieważ pod klimatronikiem mam teraz 1-1.5 cm przerwe . Nie przygladałem sie w innych samochodach ( grzyż nikt nie ma takiej navi) ale czy tak powinno byc ? Czy sa jakieś plastikowe zaslepki do tego ? Czy sam ten srebrny element zapełni ta szpare

Przepraszam za tak wielka ilośc pytań ale jestem w kropce bo nie wiem jaki model klimat. kupić

Opublikowano

No niestety ale navi musisz wyciągnąć aby wyszedł klimartonic.

Szpara musi być bo tak już jest zrobione.[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 12:57_________________________________________________Nie ma różnicy co do klim.

Opublikowano
:) dziękuje bardzo za pomoc
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej no dobre to jest :decayed: robił ktos? jaki nick ma ten kolega?

Opublikowano

ej no dobre to jest :decayed: robił ktos? jaki nick ma ten kolega?

zulo

zuloo

czy jakoś tak.Poszukaj jego wątku.Robota dobrze wykonana

Opublikowano

ja bym z checią wysłał mu przyciski szyb od pasazera i tyłu, ale czekam na opinie;P :>