wojtek26 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zamierzam sam wym pasek wielorowkowy i moje pytanie jest jak zluzować napinacz paska nie ma tam żadnych uchwytów lub otworów na klucz żeby odgiąć napinacz czy potzreba jakis specjalny klucz do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 tam jest rochę ciasno więc przyjrzyj się dobrze, kluczem się odciąga, dwa tyg. temu przerabaiłem ten sam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ale w którym miejscu sie zakłada klucz z przodu jest tylko rolka jest to troche dziwny napinacz bez ramienia tylko rolka ze sprężyną nawiniętą A masz może fotke w które miejsce założyć klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 obadj to organoleptycznie A może masz książkę z serii "Sam naprawiam"? Tam dobrze na obrazkach zobaczysz. Poszukaj na forum są linki skąd można pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 no widzisz nie pomyślałem o tak oczywistym rozwiązaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi