Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Licznik VDO a UNKSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam UN KSI licznik z 6 zegarami tylko szybkę mam pękniętą, Czy jest różnica w obudowach liczników VDO i UNKSI,przełożenie samej szybki. Czy z przełożeniem licznika kilometrów jest jakiś problem - zamiana licznika angielskiego na europejskiego, w licznikach jestem laikiem. Pozdrawiam

Opublikowano

Szybka podchodzi bez problemu, a co do wskazania mile/kilometry, to jest do do przestawienia Vag'iem.

Opublikowano
  • Autor

Szyba przyklejona jest do plastiku który do reszty zapinany jest na zatrzaski czy on też jest uniwersalny.

Opublikowano

jest przyklejona, ale wymienić możesz cały ten plastik (odpina się zatrzaski), wymiana samej szybki wiąże się z rozklejeniem.

Opublikowano

jest przyklejona, ale wymienić możesz cały ten plastik (odpina się zatrzaski), wymiana samej szybki wiąże się z rozklejeniem.

i polamaniem na 90%

wiec nie ma co kombinowac bo to nic nie da :good:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 15:48_________________________________________________

Witam mam UN KSI licznik z 6 zegarami tylko szybkę mam pękniętą, Czy jest różnica w obudowach liczników VDO i UNKSI,przełożenie samej szybki. Czy z przełożeniem licznika kilometrów jest jakiś problem - zamiana licznika angielskiego na europejskiego, w licznikach jestem laikiem. Pozdrawiam

pokaz ten licznik, mam wlasnie taka szybke z tylem w domu wiec moge Ci sprzedac :hi: