Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

sygnaly alarmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio probowalem otworzyc drzwi kluczem bez wciskania na pilocie duzego przycisku... no i logiczne auto zaczelo wyc ale sie nie otworzylo nie rozumiem tego :P ale bardziej zastanawiajace bylo to ze po wcisnieciu duzego przycisku auto nie piknelo jak zawsze dwa razy tylko cztery i sie otworzylo... rozmawialem z kumplem i on mowi ze ilosc pikniec o czyms mowi, np. ze do auta ktos sie probowal dostac (zlodziej) czy ktos zna te kody pikniec :neutral:

Opublikowano
np. ze do auta ktos sie probowal dostac (zlodziej) czy ktos zna te kody pikniec :neutral:

w kazdym alarmie jest inaczej, ale w tym przypadku masz racje. 2 normalne otwieranie, 4 jak alarm z jakiegos powodu sie wlaczyl

Opublikowano

ja mam nieoryginalny i wieksza ilosc pikniec oznacza slaby sygnal z pilota lub niekontaktowanie ktoregos z czujnikow (drzwi, maski lub tylnej klapy). podobno jest to typowe dla wiekszosci alarmow.

Opublikowano

Ja mam taki ze przy zamykaniu piknie i po chwili jakby potwierdza piknieciem zamkniecie. Jak sie otwiera to pik pik. A jak alarm wył to pik pik .... pik :mrgreen: I zawsze wiem, jak 3 razy piknie to musze poogladac autko czy cos sie nie stalo :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

a ten zielony guziczek co robi?? domyka niezamkniete szyby.... i jak sie wylacza alarm :P:lol: