Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy ta kierownica podejdzie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cena niezła... ciekaw jestem czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie...

Opublikowano
  • Autor

już nawet nie chodzi o cenę bo tu przykład podałem tylko czy dało by ją radę wcisnąć :mysli:

Opublikowano

SoMeS nie szalej proszę Cię :notworthy: po co Ci coś czego nawet w 50 procentach nie wykorzystasz nawet jeśli uda Ci sie podpasować wieloklin w co wątpię pewnie trzeba zmienić całą kolumnę to i tak biegów nie będziesz zmieniał na pewno w kierownicy i całej reszty funkcji też pewnie nie uruchomisz, poduszka i te sprawy zejdź na ziemi i kup kiere z esy podobna kaska a i bardziej kozacko wygląda :good:

Opublikowano
  • Autor

Pelex mi chodziło o sam wygląd i rzuciłem przykładową po prostu.

Jak by doszło co do czego to na pewno kupiłbym bez łopatek bo nie mam tiptronica niestety.

A czy jest coś złego w tym że chciałem wiedzieć? ;( :polew:

Poza tym czy jeżeli wszyscy zmieniają na esową to ja też muszę? :cool1:

Opublikowano

Nie, nie musisz oczywiście jak wiesz ja zmieniłem na poliftową czteroramienno w skórce i też jestem z niej zadowolony :naughty::good:

Opublikowano
  • Autor

Pelex to zarzuć co mam do wyboru tak by spasowało :cool1::mysli:

Opublikowano

ta kiera nie pasowała by do reszty deski :gwizdanie:, chyba żebyś coś przymodził, pomijając oczywiście wieloklin, i resztę pierdołów :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tak więc jaka jest alternatywa dla kiery z eSy ? :mysli:

Opublikowano

do b5 raczej licho, a kiera od Rs4 w B5, wieloklin powinien spasować, a cała reszta to już grubsza rzeźba :rolleyes:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 22:41_________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6660598[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 22:46_________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9286753

Opublikowano
  • Autor

szczerze mówiąc to już mi się eSowa podoba bardziej niż z RS

no nic w takim razie przyjdzie mi pójść tam gdzie wszyscy :mysli:

Opublikowano

kiera od eSy jest chyba jedyną słuszną alternatywą :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hmm no chyba nic innego mi nie zostaje.. a jak to jest z podłączeniem multifunkcji? coś jak głośność radia czy następna nuta :mysli:

Opublikowano

ja nie mam pojęcia, rozglądam się za zwykłą eSkową, powolutku wysprzedaje stare graty także może się coś narodzi na zimę :good:

Opublikowano

Niewiem jak z multi funkcja ale mi już wystarczy kombinacji ze zwykłą kierą tylko poliftową narobiłem sie przy niej troszke i zostal mi tylko do podłączenia tempomat który już został aktywowany :wink4:

Opublikowano

mam prosbe napisal by mi ktos albo wstawił link jak przerobic kierownice po lifcie 4 ramienną do audiczki z 94 ? co trzeba kupic i czy dam rady sam to zrobic nie mam zadnych tempomatow sterowania radiem nic tylko poducha i kiera z gory dzieki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Musisz kupić kiere razem z kolumna kierowniczą, oczywiście z kiera musi byc taśma do poduszki. Dobrze by było jakbyś miał obudowy kierownicy też z polifta ale jeżeli nie toteż nie problem wystarczy odpowiednio ponacinać te stare i taśma też podejdzie. Potem zostaje kwestia podłączenia airbagu oraz sygnału dzwiekowego bo przed liftem to jest osobno a po już razem.

Opublikowano
  • Autor

gra nie warta świeczki :thumbdown:

już lepiej z rs4 b7 :decayed:

Opublikowano

gra nie warta świeczki :thumbdown:

już lepiej z rs4 b7 :decayed:

SoMeS ja myślę że z Citroena C4 najłatwiej i najlepiej będzie zabudować kiere :polew: :polew: :polew: pomyśl jaki szpan kółko sie kręci a środek stoi :shocked:

Do tego nie należy zapomnieć o naklejeniu wlotów na maskę z Pugota :wink4: 206 :evil::polew:

Opublikowano
  • Autor

o czym Ty do mnie rozmawiasz? :cool1: