Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jaka zmieniarka CD do Navigation Plus II ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z dobraniem zmieniarki CD do mojego Audi A4 B6 z miejscem do zamontowania w schowku. Kupiłem zmieniarkę z aukcji

http://allegro.pl/item709785067_zmieniarka_audi_6_cd.html i okazało się że nie działa gdyż można nią sterować wyłącznie radiami typu concert lub chorus. W związku z tym mam prośbę o podanie czym zmieniarka pasująca do mojego modelu radia powinna się charakteryzować (ewentualne linki)??

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Grucha05[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 13:14_________________________________________________W poszukiwaniu za odpowiednim sprzętem uzyskałem informacje, że zmieniarka działająca pod Navigation Plus II musi posiadać na końcu numeru seryjnego literkę A np. 8E0 057 111 A

Pozdro :kox:

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam. Posiadam navigation plus rns-d i mam pytanie czy zmieniarka jaka wyzej kolega wymienil bedzie wspolgrala z moja navi?? Czy musze szukac innej?? Pozdrawiam.

Opublikowano

A może warto się zastanowić nad emulatorem, małe wygodne w schowku się zmieści z pewnością i jeszcze miejsca zostanie. Jakość dźwięku cyfrowa, zawartość muzyki do 8GB, niema problemu z przechowywaniem płyt.

Opublikowano

A może warto się zastanowić nad emulatorem, małe wygodne w schowku się zmieści z pewnością i jeszcze miejsca zostanie. Jakość dźwięku cyfrowa, zawartość muzyki do 8GB, niema problemu z przechowywaniem płyt.

Jakiej firmy polecilbys ten emulator i w jakiej cenie sa? I czy jest mozliwosc zamocowania go w jakiej ramce w schowku tak jak zmieniarke??

Opublikowano

Dokonalem zakupu takiego adapteru http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka-usb-vw-audi-skoda-mp3-jakosc-cd-i1508023540.html

problem polega na tym, ze pomiedzy utworami trzeszczy w lewym przednim i tylnim glosniku czy to normalne w tych adapterach?? Na radiu tego nie ma.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie czy ktoś w końcu powie jak wygląda sprawa z tymi zmieniarkami przy nawigacji rns-e ?