Opublikowano 27 Sierpnia 200917 l witam, mam taki problem poniewaz tel wykrywa mi bluetootha w audi ale po wpisaniu kodu 4339 nie laczy sie probowalem na N95 i na SE T630, moze to nie ten kod do polaczenia ale na noki jak wyszuka jak byk jest napisane ze kod to 4339, co to moze byc?
Opublikowano 2 Września 200917 l Wpisz kod: 1234 Liczysz na szczęście? P.S. Ja też kiedyś próbowałem ale nie mogę podpiąć się do bluetootha i teraz mi się o tym przypomniało. Panowie i Panie może da się zmienić kod nie znając poprzedniego albo ustawić swój gdy nie działa dotychczasowy - choć dziwne?
Opublikowano 2 Września 200917 l Liczysz na szczęście? To jest podstawowy kod. No tak ale zwykle kody się zmieniają... Dlatego spytałem czy liczysz na szczęście? Pozdrawiam.
Opublikowano 2 Września 200917 l Liczysz na szczęście? To jest podstawowy kod. No tak ale zwykle kody się zmieniają... Dlatego spytałem czy liczysz na szczęście? Pozdrawiam. A skąd to stwierdzenie, że kod do parowania BT się zmienia ???? Pierwsze słyszę - chyba, że sobie sam zmienisz (o ile się da w ogóle) [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 12:45_________________________________________________Podstawowy jest 1234, ale to przecież nie PIN, żeby go sobie zmieniać...
Opublikowano 2 Września 200917 l Liczysz na szczęście? To jest podstawowy kod. No tak ale zwykle kody się zmieniają... Dlatego spytałem czy liczysz na szczęście? Pozdrawiam. A skąd to stwierdzenie, że kod do parowania BT się zmienia ???? Pierwsze słyszę - chyba, że sobie sam zmienisz (o ile się da w ogóle) [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 12:45_________________________________________________Podstawowy jest 1234, ale to przecież nie PIN, żeby go sobie zmieniać... KOval81 miałem właśnie na myśli to, że ktoś sobie zmienił a nie kod samoczynnie się zmienił bo tak to chyba zrozumiałeś. :gwizdanie: Vagiem można sprawdzić jaki PIN ustawiono Dzięki AndyN !