Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Sterownik zamka centralnego, gdzie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jestem tu nowy, szukalem tez na forumi nie znalazlem nic :(, a mianowicie kupilem sobie najprostszy chyba sterownik zamka centralnego, zdjelem osolone kostek obok fotela kierowcy i na tym sie skonczylo :/, mimo ze mialem miernik w reku do niczego nie doszedlem gdzie mam sie wpiac: przeowdem otwierajacym, i przewodem zamykajacym ze sterownika, taki sam zalozylem w golfie i udalo sie bez probelmu, a tu nie moge dojsc. Jedna kostke wypinam to widze ze reszta drzwi nie "chodzi' wtedy wiec obczajam przewodu i dalej nic :(, sterownik to jest Z3, mozna go polaczcy 2 razy minus, 2 razy plus, i pompka + jeden przewod chyba do zamka, i to wszystko,

byl bym wdzieczny za krotka pomoc,

Opublikowano

ok, dzieki za foto, ale z niego widze w sumie nic :/, mam ten sterownik i wpinam sie w zaislania np przy pompce i te dwa sterujace ? co one daja sygnal by otworzyc i zamknac drzwi... ? dzieki wielkie

Opublikowano
mam ten sterownik i wpinam sie w zaislania np przy pompce i te dwa sterujace ?

To ty kupiłeś sterownik do pilota taki z Allegro? To już inna bajka najlepiej spytaj kolegę kapsel on zajmuje się centralnymi

Opublikowano

nom to jest taki sam sterownik do podpiecia do pompki, badz do kostek, kupilem u siebie w sklepie a tam nic mi nie chcieli powiedziec o nim co i jak, ok, dzieki za wskazowke do kapsla ;)

[ Dodano: 01-05-2007, 10:34 ]

witam, mam kostke taka jak na foto, i tam 7 i 8 mam puste, a 6 i 3 chyba sa zwarte przewodem.....

[ Dodano: 01-05-2007, 10:34 ]

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e6d25bffc5d7bac.html