spovn83 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 witam, jestem tu nowy, szukalem tez na forumi nie znalazlem nic , a mianowicie kupilem sobie najprostszy chyba sterownik zamka centralnego, zdjelem osolone kostek obok fotela kierowcy i na tym sie skonczylo :/, mimo ze mialem miernik w reku do niczego nie doszedlem gdzie mam sie wpiac: przeowdem otwierajacym, i przewodem zamykajacym ze sterownika, taki sam zalozylem w golfie i udalo sie bez probelmu, a tu nie moge dojsc. Jedna kostke wypinam to widze ze reszta drzwi nie "chodzi' wtedy wiec obczajam przewodu i dalej nic , sterownik to jest Z3, mozna go polaczcy 2 razy minus, 2 razy plus, i pompka + jeden przewod chyba do zamka, i to wszystko, byl bym wdzieczny za krotka pomoc,
Gość spedyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Schemat centralnego Sterownik jest przy pompie
spovn83 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ok, dzieki za foto, ale z niego widze w sumie nic :/, mam ten sterownik i wpinam sie w zaislania np przy pompce i te dwa sterujace ? co one daja sygnal by otworzyc i zamknac drzwi... ? dzieki wielkie
Gość spedyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 mam ten sterownik i wpinam sie w zaislania np przy pompce i te dwa sterujace ? To ty kupiłeś sterownik do pilota taki z Allegro? To już inna bajka najlepiej spytaj kolegę kapsel on zajmuje się centralnymi
spovn83 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 nom to jest taki sam sterownik do podpiecia do pompki, badz do kostek, kupilem u siebie w sklepie a tam nic mi nie chcieli powiedziec o nim co i jak, ok, dzieki za wskazowke do kapsla [ Dodano: 01-05-2007, 10:34 ] witam, mam kostke taka jak na foto, i tam 7 i 8 mam puste, a 6 i 3 chyba sa zwarte przewodem..... [ Dodano: 01-05-2007, 10:34 ] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e6d25bffc5d7bac.html
Rekomendowane odpowiedzi