Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Po obniżeniu z jednej strony wyżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki dziwną sytuacje :( , wymieniłem zawieszenie w mojej b6 z oryginalnego 1ba na 1be amorki i sprężyny (przód.zielony zielony zielony niebieski. tył .różowy niebieski) dokładnie sprawdzałem i wyszło na to że przód sie obniżył 20mm a tył z jednej strony (lewej 15mm) a z prawej jest wyżej o 10mm od lewej strony i nie wiem co teraz czy to wina sprężyn czy czego

te zawieszenie wcześniej jeżdziło na b7 sedan 1,9 tdi waga jest taka sama a klient mi wysyłał zdjęcia i u niego siedziała równo może ktoś wie co może być czy poprostu siądzie z czasem :no::mysli: a miało być tak pięknie :embarrassed:

Opublikowano

Sprężyny jakieś przyzwoite? Bo jeśli no name, to w sumie nie dziwi. Na zdjęciach było pięknie, bo można dociążyć tu i tam.

Opublikowano

Raczej wina sprężyn.

Opublikowano

A jesteś pewien że sprężynę dobrze osadziłeś w gnieździe tzn. niewiem jak ty masz u siebie bo ja w B5 mam gniazda gumowe i ta sprężyna musi dokładnie usiąść na swoim miejscu, być może że u Ciebie też tak jest i przez to ta różnica. Choć niewiem czy źle nie myślę bo przecież jak skręcasz całość to i tak sprężyna się podda :mysli:

Opublikowano
  • Autor

odkęcałem koła z jednej i drugiej strony i wygląda że są dobrze założone po obu stronach tak samo a spręzyńy są ori mają kropki (różowa niebieska) niewiem może pozmieniam tę sprężyny lewą dam na prawą i odwrotnie , a może wie ktoś czy jest dużo roboty przy wymianie spężyn zaznaczam żę spężyny są osobno i amorki :mysli:

help ;(

Opublikowano

W ośce wyjęcie springa z tyłu to małe piwo :cool1:

To że mają kropki nie znaczy że ori - dokładnie oczyść i zobacz co za marka.