Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Xenony w halogenach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przymierzam się do montarzu xenonu w halogenach i parę pytań mnie męczy..

- gdzie schować przetwornice

- czy gdzieś dostępne są zestawy o barwie poniżej 4K chiał bym żeby świeciły na zółto

52_1.JPG3000K-bulb.jpg

Na allegro nie mogę znaleść zestawu o barwie 3K

Opublikowano
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=xenon+conversion+3000k&_sacat=See-All-Categories tu masz wiele konwersji na zolte halogeny mglowe,a przetwornice schowalem jedna pod zbiornikiem na plyn do spryskow-plastikowymi trytkami do kabli -na pewno znajdziesz miejsce :wink4:,. a druga kolo filtra pow,ale mam stozek,wiec miejsca jest wiecej-,jak masz ochote,to mozesz schowac przetwornice w przednim zdezaku-do belki :wink4:
Opublikowano
  • Autor

trochę nie chcę bawić się w paczki z UK do PL :confused4:

Opublikowano

trochę nie chcę bawić się w paczki z UK do PL :confused4:

-ja czasem bralem rzeczy z chin i usa-cztery dni i byla-raz chyba po 6 dniach,ale to jakis przypadek,zawsze dochodza i w nienaruszonym stanie,problemem moze byc tylko dostarczenie przez nieodpowiedzialnych dostarczycieli,ale wtedy,jesli cos jest nie tak-nie przyjmujesz,lub zwracasz i wysylaja nastepna-bralem dwa razy ksenony z chin i jakos nie trafilem na kaszane,choc wszyscy mowia,ze lipa,psuja sie itp-okolo roku jezdze na hidach w soczewce i ,jakies pol,moze mniej na halogenach-zadnych problemow,zakloceni itp, problem z podrobkami byl na poczatku,jak sie tylko pokazywaly-teraz "dbaja"o to,zeby sie produkt sprzedawal caly czas,nie to,zebym polecal,czy zachwalal,ale podrobka chinska czasem nie odbiega daleko od oryginalu w niektorych przypadkach-sku***ny zoltki wszystko potrafia dokladnie skopiowac... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

na szczęście znajomy mi dziś zamówił na ebayu.co.uk a za tydzień jedzie do PL z UK więc będzie paczuszka taka jak ma być :slina:

• 1 rok później...
Opublikowano

i co normalnie wsadziles ten xenon w halogen? bo tez kupilem takie audi i planauje wlasnie tak zrobic z tymi halogenami? bez problemu zmiesciles te przetwornice? i jak efekt?