Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby wjechać na ten parking to po zjeździe w dół musicie skręcić w prawo i zaraz w lewo na ten parking.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żeby wjechać na ten parking to po zjeździe w dół musicie skręcić w prawo i zaraz w lewo na ten parking.

jadąc od Żor na Wisłę dajemy w prawo w samych Pawłowicach ?

Opublikowano

Tak. Na głównych światłach w prawo > w dół z góreczki > później jest w lewo z pierwszeństwem to wy odbijacie w prawo i od razu w lewo na parking.[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:01_________________________________________________Jak przepajasz ten skręt to na rondzie zawróć ;)

Opublikowano

ok - tam będziemy czekać - podajcie jeszcze godzine

i czekam na PW Proton :wink4:

Opublikowano

:siema:

Jaka drogą jedziecie - jest szansa się gdzie spotkać po trasie :mysli:

w Pawłowicach się możecie spotkać :>

Dokładnie. Zaraz jak zjedziecie z ekspresowej do Pawłowic, jedziecie w dół i na wprost jest parking.

może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was :wink4:

do mnie masz numer bo slyszalem ze chodzisz po knajpach w knurowie ekhm... przepraszam knajpie i wykrzykujesz ze masz numer do Siemiana i możesz do niego mówić per "Ty"

Opublikowano

Tak. Na głównych światłach w prawo > w dół z góreczki > później jest w lewo z pierwszeństwem to wy odbijacie w prawo i od razu w lewo na parking.[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:01_________________________________________________Jak przepajasz ten skręt to na rondzie zawróć ;)

nie przepaje :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:04_________________________________________________

Dokładnie. Zaraz jak zjedziecie z ekspresowej do Pawłowic, jedziecie w dół i na wprost jest parking.

może być - pasuje Wam BB ? o której mielibyśmy się tam spotkać ? Dajcie nr tel. do jednego z Was :wink4:

do mnie masz numer bo slyszalem ze chodzisz po knajpach w knurowie ekhm... przepraszam knajpie i wykrzykujesz ze masz numer do Siemiana i możesz do niego mówić per "Ty"

a Ty jedziesz dzisiaj ?

Opublikowano

nie jade jednak... ;( ;( ;(

Byłem pewien że rezerwacje apartamentu we włoszech mam tydzień później, a tu niestety tak jak w zeszłym roku nachodzą na siebie te 2 wyjazdy ;(

:beksa:

:dance::thumbup::banan1: :banan1: :banan: :banan: :oklaski: :thumbup::buhaha::radocha::dance2::yeee:

cieszysz się bo wiesz że jak mnie nie będzie to przynajmniej ktoś zwróci uwage na Twojego paścia :decayed::naughty:

Opublikowano

Oj miron, nie masz mojego numeru ?? Dzwoniłem do Ciebie przed zlotem letnim i sobie nie zapisałeś :beksa:

którym letnim :decayed:

Niech no pomyślę, na ilu to ja letnich zlotach byłem :mysli::)

Co do godziny, to myślę, że gdzieś 18:15 powinnismy dotrzeć na ten parking za pawłowicami.

Opublikowano

Ps. Ładnie teraz przykozaczyłeś przy wszystkich że mam Twój nr :naughty:

już widzę jak siedzisz zadowolony w fotelu :naughty:

Opublikowano

nie przepaje :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:04_________________________________________________

a Ty jedziesz dzisiaj ?

Nie jade, ale zadzwonić możesz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie jade jednak... ;( ;( ;(

Byłem pewien że rezerwacje apartamentu we włoszech mam tydzień później, a tu niestety tak jak w zeszłym roku nachodzą na siebie te 2 wyjazdy ;(

:beksa:

:dance::thumbup::banan1: :banan1: :banan: :banan: :oklaski: :thumbup::buhaha::radocha::dance2::yeee:

cieszysz się bo wiesz że jak mnie nie będzie to przynajmniej ktoś zwróci uwage na Twojego paścia :decayed::naughty:

cieszę sie bo jedno autko do pchania mniej pod górke :decayed:

Opublikowano

Ps. Ładnie teraz przykozaczyłeś przy wszystkich że mam Twój nr :naughty:

już widzę jak siedzisz zadowolony w fotelu :naughty:

no ba... normalnie aż się unosze z dumy jaki ze mnie kozak... nie będe musiał przez tydzien sobie trzepać :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a Ty jedziesz dzisiaj ?

Nie jade, ale zadzwonić możesz :polew: :polew: :polew:

puszczę ci sygnała - znowu przez tydzień będziesz w KR pokazywał kto do Ciebie dzwonił

Opublikowano

1262154050_by_nowik13_500.jpg

Miron Ty mały świntuchu widze że już za młodu lubiłeś podglądać :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:09_________________________________________________to Miron nie teraz bo nie będe w najbliższym czasie w Krk. Dam Ci znać na PW kiedy.

Przelew na to konto co zawsze? Cena bez zmian? :decayed::naughty:

Opublikowano

:embarrassed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 10:10_________________________________________________

to Miron nie teraz bo nie będe w najbliższym czasie w Krk. Dam Ci znać na PW kiedy.

Przelew na to konto co zawsze? Cena bez zmian?

:good:

Opublikowano

Patrzcie Godzic w różowym sweterku... Teraz już wiemy co to te jego plenery :decayed::naughty:

1262161065_by_karni2_500.jpg

Opublikowano

Patrzcie Godzic w różowym sweterku... Teraz już wiemy co to te jego plenery :decayed::naughty:

1262161065_by_karni2_500.jpg

Kur** ja zawsze się tak urywam... to nie zrobią mi fotę :evil: Pany bo już 3 miejsca spotkań się pojawiły, były by ktoś tak łaskawy żeby zaznaczyć na google maps albo czymś takim gdzie to ? ... proton auchan dalej aktualne ?

:hi: :hi: wszystkim

Opublikowano
proton auchan dalej aktualne ?

:hi: :hi: wszystkim

Tak aktualne

Opublikowano

proton to jak pojedziecie to ja bede czekal przy samolocie 18:10 wpadniecie i pojedziemy dalej razem wojtekce tez tam chyba bedzie ;]

Opublikowano

proton to jak pojedziecie to ja bede czekal przy samolocie 18:10 wpadniecie i pojedziemy dalej razem wojtekce tez tam chyba bedzie ;]

ile jest km od parkingu przy samolocie to tego gdzie my mamy czekać ?