Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

dzięki Piter za pozwolenie się pokrecic aż milo Q :) a i 2,5 powiem szczerze, że ładna kultura pracy

no problemo :) zgrales ten film co nagrywales ? .. wrzucaj wrzucaj ..

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

moze nakrecimy za niedlugo DECATHLON DRIFT..... :polew:

Opublikowano

witam :hi: Sypie jak cholera... :kox:

Opublikowano
:hi: szkoda że ja nie mam q ;(
Opublikowano

:hi: szkoda że ja nie mam q ;(

łącze się z kolegą w bólu ;(

Opublikowano

Ja dzięki wczorajszym ćwiczeniom nie zostałem trafiony dzisiaj w bok przez fiata jadącedo z górki na zaciśniętych kołach (fiat jechał do przodu bo jakby jechał tyłem to na bank godzic).

Ręczny , kontra kierą , 2 i gaz 2500 obrotów - postawiło mnie bokiem ale nie obróciło a babeczka spokojnie jebła w krawęznik a nie we mnie.

Opublikowano

Ja dzięki wczorajszym ćwiczeniom nie zostałem trafiony dzisiaj w bok przez fiata jadącedo z górki na zaciśniętych kołach (fiat jechał do przodu bo jakby jechał tyłem to na bank godzic).

Ręczny , kontra kierą , 2 i gaz 2500 obrotów - postawiło mnie bokiem ale nie obróciło a babeczka spokojnie jebła w krawęznik a nie we mnie.

to miałeś farta

Opublikowano

:bry:

Może dzisiejszy spot pod jakimś zadaszeniem skoro tak sypie? :disgust:

Opublikowano

Może Bystra oberża podkowa :decayed:

Opublikowano

Może Bystra oberża podkowa :decayed:

w Mesznej masz nowo otwartą karczmę "Zachcianek". Wypas, byłem tam już dwa razy :good:

Opublikowano

a mnie dziś nie będzie :confused4: praca

Opublikowano

:hi:

Przed chwilą dzwonili do mnie z warsztatu i mnie obudzili, zgłosiłem w PZU AutoSzyba pękniętą szybę. Niestety nie wymienią na Ori, nawet jeśli mam Ori, w przypadku PZU AutoSzyba mają w OWU, że ich agent decyduje na jaką szybę zostanie wymieniona. Umowę mają podpisaną z Jaan Autoglass, dzisiaj mam podjechać na wymianę.

Opublikowano

mateusz :) w przeciwienstwie do siemiana ty miewiasz ciagle uszkodzenia zewnetrzne :D [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 11:54_________________________________________________godzic .. dawaj filma :evil:

Opublikowano

lecą na serwer[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:29_________________________________________________huju ja ci dam budzić mnie :P

Opublikowano

lecą na serwer[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:29_________________________________________________huju ja ci dam budzić mnie :P

nie narzekaj ... dzien piekny .. na spota umyc dupe przynajmniej zdarzysz :D ...

Opublikowano

Dobra chłopy koniec żartów, trza mi kobite do jakiejś roboty wkręcić :gwizdanie: (normalnej) bo nigdy sie 3,0 tdi nie dorobie :wallbash:

czekam na zalew propozycji :>

Opublikowano

Dobra chłopy koniec żartów, trza mi kobite do jakiejś roboty wkręcić :gwizdanie: (normalnej) bo nigdy sie 3,0 tdi nie dorobie :wallbash:

a biegła znajomość francuskiego jest?? :decayed:
Opublikowano

moją tez potrzebuję wkręcić - bo ile idzie tym padłem 3.0tdi jeździć :decayed:

Opublikowano

a tak wogole to co ? .. decathlon dzisiaj a potem sie zobaczy gdzie ? ... tak ? TAK ! :D ...

a kobiete hmm .. moze na czesci sprzedasz .. bedziesz mial na 3.0 .nerki, plucka, watroba, serducho ... ba na 3 x 3.0 tdi ci styknie :)

Opublikowano
:hi: