Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja tylko jednego zauważyłem. A kto jest drugi poza Nosfer-em ?

chudineze
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakiś placyk dzisiaj - bo sypie dość ? :rolleyes:

Opublikowano

ja jestem za :) .. wlasnie piastowska od dworca do hulanki walilem boki na prostej .. ale jestem pojebany :) .. ale drogi bielusienkie .. polecam :D

Opublikowano

ja jestem za :) .. wlasnie piastowska od dworca do hulanki walilem boki na prostej .. ale jestem pojebany :) .. ale drogi bielusienkie .. polecam :D

:good: :good: :good::polew: :polew: nie będę zaprzeczał :):hi: :hi:

Opublikowano

a najlepsze jest to ze od tygodnia jak koncze dzien na parkingu pod decathlonem to ... zamiast przejechac na baku calym 650 km to polowy juz nie mam a na liczniku tylko 200 km przybylo :D .. i to pewnie 100 jeszcze zrobilem w miejscu :D ... hyhy

Opublikowano

To może moje wysokie spalanie da się jakoś logicznie wytłumaczyć :wink4:

Opublikowano

z tym się zgadzam :decayed: :decayed: :decayed::naughty:

Fakt, drogi są fajne :>[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________ja też tak mam. Jak ostatnio na szerokiej jechałem z 30km/h depnąłem i szedłem biegami po kolei do góry aż doszedłem do tego że jechałem z prędkością może 40km/h a na liczniku miałem 230km/h :):decayed:

Tylko potem sobie tak pomyślałem że jakbym trafił na jakiś bardziej przyczepny fragment to zbierałbym częsci skrzyni biegów i napędu z całej drogi...

Opublikowano

zamiast przejechac na baku calym 650 km

Chyba nie lejesz do pełna pod korek, ja tyle robiłem jak nie lałem z odpowietrznika.

Najmniej na pełnym baku z odpowietrznika zrobiłem około 350km i musiałem jechać na stacje bo miałem tylko opary :gwizdanie:

Z odpowietrznika wchodzi dodatkowe 8-9l, raz nalałem ponad 69 na Shellu w Świętoszówce.

Opublikowano

Dominik :D podjedz gdzieś na kryty parking .... zostaw auto na chodzi i kuknij pod dół czy coś nie kapie ja tak wykryłem nieszczelność pompy... może jakiś wężyk .... albo faktycznie kręcenie się .... ale ty dużo nie kręciłeś, jak byliśmy w tej Wiśle to długo tam żyłowałem auto, a paliwa w brew pozorom nie ubyło tak dużo. [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 14:11_________________________________________________hee dzisiaj po wymianie świeczek... to auto mnie dopiero co zobaczyło a już było na chodzi :radocha:

Opublikowano

zamiast przejechac na baku calym 650 km

Chyba nie lejesz do pełna pod korek, ja tyle robiłem jak nie lałem z odpowietrznika.

Najmniej na pełnym baku z odpowietrznika zrobiłem około 350km i musiałem jechać na stacje bo miałem tylko opary :gwizdanie:

Z odpowietrznika wchodzi dodatkowe 8-9l, raz nalałem ponad 69 na Shellu w Świętoszówce.

serio .. pelny bak .. powiedzmy 58 - 61 l ... ok 650 km miasto/trasa .... co tydzien leje do pelna :) wiec nie jest to jeden przypadek ktory mi sie zdarzyl ... pomijajac rezerwe ktora byla w baku zawsze

ale jestem pojebany :)

z tym się zgadzam :decayed: :decayed: :decayed::naughty:

siemian psi pyrtku z kundla d*py :D .. wiem .. nie potwierdzaj mi tego co wiem :D ...

Opublikowano

serio .. pelny bak .. powiedzmy 58 - 61 l

Ale z czy bez odpowietrznika?

Opublikowano

hmm :) jakas podpowiedz ? ... bo nie czaje ..

Opublikowano

a co to kur_wa za różnica jak zawsze tankuje tak samo...[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 15:20_________________________________________________a po drugie u mnie po odpowietrznimu moge upchać max. 3-4 litry... więc u Ciebie te pozostałe 5 to chyba leci po butach i spodniach :)

Nie wiem, może nikt Ci nie powiedział że ten olej napędowy na błotniku, zderzaku, butach, spodniach, się nie liczy i nie ulega spaleniu... :decayed:

Opublikowano

a co to kur_wa za różnica jak zawsze tankuje tak samo...[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 15:20_________________________________________________a po drugie u mnie po odpowietrznimu moge upchać max. 3-4 litry... więc u Ciebie te pozostałe 5 to chyba leci po butach i spodniach :)

Nie wiem, może nikt Ci nie powiedział że ten olej napędowy na błotniku, zderzaku, butach, spodniach, się nie liczy i nie ulega spaleniu... :decayed:

hyhyhyhy :polew: siemian wrocil i ma sie calkiem dobrze jak widac :naughty:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 15:24_________________________________________________siemian ... nagrali cie na imprezie w kaprun :polew:

Opublikowano

Ciebie nagrali jak ostatnio tankowałeś z kolegami... Ach te wasze zabawy...

633919091476951343.jpg

A tu po ostatniej wizycie Marioliniego i tankowaniu "do pełna"...

r373614_1735309.jpg

To już wiem czemu rok temu stacja w ustroniu płoneła... :decayed:

Opublikowano

hyhyhy :):polew: no to teraz juz wiem ze siemianowi nic nie dolega i jest w pelni zdrowy i wypoczety :D .. riposta musi byc :good:

Opublikowano

Chyba jest popyt na 1,9 TDI :(

Jak już pisałem koledze zwineli B7-kę. Dzisiaj mówił, że jeszcze dwie 1,9 zostały skradzione wśród jego znajomych. Jedną zwinęli bezpośrednio z zamkniętego podwórka.

U nas na forum też dwie ostatnio zginęły.

Opublikowano

duzo km robicie na baku... ja max zrobie 550 jak zatankuje do pelna 60 l