Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kórwa cycek jak sie rozszalal z postami .. przez 400 stron nic nie napisal a tu nagle co 2 post :))) szok :shocked: hyhyh

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przez 400 stron nic nie napisal a tu nagle co 2 post

myśli, że poprawi statystykę :polew:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Ja się dziś dowiedziałem, że jednak, zgodnie z moimi podejrzewaniami, uwaliłem łożysko w prawym tylnym kole. Przednie prawdopodobnie też będzie do wymiany :(

Opublikowano
:shocked: Damian a komu chcesz possać :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

a niby skad ma ksywke ...cycek ???? :mysli: niewazne komu ... wazne co :D

Opublikowano

Ja się dziś dowiedziałem, że jednak, zgodnie z moimi podejrzewaniami, uwaliłem łożysko w prawym tylnym kole. Przednie prawdopodobnie też będzie do wymiany :(

a to co zrobiłeś?

Opublikowano

a to co zrobiłeś?

Zachciało mi się zabawy na śniegu i przyj****em w krawężnik :>

Opublikowano

nio tak... naoglądał się filmów i chciał pokozaczyć... :polew: :polew: :polew:

Nie no żartuje. No to z tymi łozyskami nieciekawa sprawa :disgust:

Opublikowano

Zachciało mi się zabawy na śniegu i przyjębałem w krawężnik :>

hehehehe :D e tam od razu zabawy .. jak sie szkoli to sie czasami naraza autko na kontuzje :D

Opublikowano

Jaki jest objaw rozsypanego łożyska? Bo nigdy nie miałem ani nie widziałem, a już 2 razy na szczęście lekko poszło w krawężnik.

Opublikowano

Jaki jest objaw rozsypanego łożyska? Bo nigdy nie miałem ani nie widziałem, a już 2 razy na szczęście lekko poszło w krawężnik.

taaa..zapali sie kontrolka :polew::tongue4::kox:
Opublikowano

Ciężko się nie zorientować - wyje jak ch*j :>

Opublikowano

Ciężko się nie zorientować - wyje jak ch*j :>

Eeeeeee to tak jak przy normalnie padniętym łożysku :decayed: Myślałem, że jakieś inne objawy będą z powodu bum :kox:

taaa..zapali sie kontrolka :polew::tongue4::kox:

Nie byłbyś sobą jakbyś którejś z emotek :polew::decayed::kox: nie dał

:polew:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 15:08_________________________________________________

No to mozliwe, że ten program wpisał jakiś proxy do konfiguracji IE, żeby ruch przechodził przez jego filtr.

W IE Narzędzia -> Opcje Internetowe -> Zakładka Połączenia -> guzik na dole Ustawienia sieci LAN

Wyłączyć używaj proxy na dole.

Dzięki chłopaki zrobione. Faktycznie chodziło o proxy ale w zakładce ustawień połączeń, a nie sieci LAN. Teraz śmiga :tongue4::good: Po drodze bawiąc się w opcjach wykasowałem sobie całą historię i rejestr :confused4: Gorzej jak teraz nie będę pamiętał niektórych loginów i haseł :polew:

Opublikowano

Z 3 albo 4 lata temu Octavią 4x4 przyjebałem bokiem w krawężnik, auto zabrała laweta :gwizdanie:

Do wiosny masz czas na treningi, z wymianą chyba się nie pali :mysli:

Opublikowano

Za mocno wyje i wkurza mnie to. Będzie wymiana tak szybko jak to będzie możliwe :>

Jeszcze muszę coś zrobić z uszczelkami, bo mi szumi zbyt mocno powyżej 160 km/h

Opublikowano

Za mocno wyje i wkurza mnie to. Będzie wymiana tak szybko jak to będzie możliwe :>

Jeszcze muszę coś zrobić z uszczelkami, bo mi szumi zbyt mocno powyżej 160 km/h

Moze wystarczy ramki wyregulowac?[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 17:05_________________________________________________1263416624_by_sanvean_500.jpg[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 17:38_________________________________________________1263243192_by_takanoakira_500.jpg

Kogoś mi przypomina.....hmmm :mysli:

Opublikowano

Dawida :decayed:
Opublikowano

No Siemiana nie, bo ma za krótką sierść .. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dawida :decayed:

ty szczochu nosarożca wypierdku mamuta przeca ten pies cie wychowywal zaraz jak cie wyciagneli widłami z inkubatora zamiast cycka mial lule i wlasnie przez nia wyssales madrosc ojca wlasnie tego psa