Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moicz .. poslalem Ci ten szablon .. czeknij ..[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 08:43_________________________________________________maciek :) po bandzie to Ty pojechales ... dzwonimy a ty o 21 juz spales? :D hyhy nie chcialo ci sie przyjezdzac .. wstydz sie :P lopata do sniegu, perfum, mala flaszka i panel do radia to byly zdobycze tej nocy :D hyhy

ja dzien wczesniej bylem na zadymce jazzowej .. do rana i sie wogole nie wyspalem i mnie scielo popoludniu... tez sie opilem

włąsnie słyszałem, że posiadasz profesjonalna łopatę :D:polew: o panelu nie wspomnę :D

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moicz .. poslalem Ci ten szablon .. czeknij ..[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 08:43_________________________________________________maciek :) po bandzie to Ty pojechales ... dzwonimy a ty o 21 juz spales? :D hyhy nie chcialo ci sie przyjezdzac .. wstydz sie :P lopata do sniegu, perfum, mala flaszka i panel do radia to byly zdobycze tej nocy :D hyhy

ja dzien wczesniej bylem na zadymce jazzowej .. do rana i sie wogole nie wyspalem i mnie scielo popoludniu... tez sie opilem

włąsnie słyszałem, że posiadasz profesjonalna łopatę :D:polew: o panelu nie wspomnę :D

i tak najlepsza akcja była jak z pomocą pitera próbowałem się przecisnąc do sklepu nocnego przez małe okienko :decayed:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 09:41_________________________________________________takie tłumaczenie to wiesz gdzie sobiwe możesz wsadzić. Ja dzień wcześniej też pochlałem a jakoś się do Pitera doczołgałem... Oj nieładnie Maciuś... :bicz: :bicz: :bicz3: Pewnie Ilona Cie nie puściła :wink4::decayed:

Opublikowano

i tak najlepsza akcja była jak z pomocą pitera próbowałem się przecisnąc do sklepu nocnego przez małe okienko :decayed:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 09:41_________________________________________________takie tłumaczenie to wiesz gdzie sobiwe możesz wsadzić. Ja dzień wcześniej też pochlałem a jakoś się do Pitera doczołgałem... Oj nieładnie Maciuś... :bicz: :bicz: :bicz3: Pewnie Ilona Cie nie puściła :wink4::decayed:

oj Marku ... nie każdy jest ochlej mor.. jak ty... i ma czasu na zabawy :P.... ..

Opublikowano

no tak są jeszcze sandały-pantoflarze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hyhyhy :))) lopata daje rade .. piekna .. czarna .. nowka nie smigana ... :polew:

Opublikowano

:hi:

Widzę, że weekend był upojny dla niektórych :>

Opublikowano

no tak są jeszcze sandały-pantoflarze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

buraki i wieśniaki też sa wiec nie wypowiadaj się...

Opublikowano

mnie tam Twoi znajomi nie obchodzą... :wink4::polew::decayed:

Opublikowano

hehehe :) loski spokoj ku.rwa :polew: kto dal rade to dal kto nie to nie :) bylo spoko i przy takiej ilosci % film mi sie urwal dopiero nad ranem .. pamietam jeszcze jak siemian spal ..obok jego dmuchany materac .. a ten spi obok na jakiejs gabce i trzesie sie z zimna .. przykrylem hujka i ucalowalem na dobranoc :polew: :polew: :polew: :polew: zasnal jak niemowle :P

Opublikowano

znajomy to ty a że masz ich brak i musisz ich opłacać to inna sprawa.... nawet zachować się siemian nie umiesz..chamstwo z Ciebie kipi... nawet to twoja mama potwierdziła :naughty:

Opublikowano

hehehe :) loski spokoj ku.rwa :polew: kto dal rade to dal kto nie to nie :) bylo spoko i przy takiej ilosci % film mi sie urwal dopiero nad ranem .. pamietam jeszcze jak siemian spal ..obok jego dmuchany materac .. a ten spi obok na jakiejs gabce i trzesie sie z zimna .. przykrylem hujka i ucalowalem na dobranoc :polew: :polew: :polew: :polew: zasnal jak niemowle :P

widze,że trenujecie przed Bukowiną :naughty:
Opublikowano

znajomy to ty a że masz ich brak i musisz ich opłacać to inna sprawa.... nawet zachować się siemian nie umiesz..chamstwo z Ciebie kipi... nawet to twoja mama potwierdziła :naughty:

o Ty parówo :decayed:

na tej gąbce było bardzo wygodnie :polew::decayed:

Opublikowano

CHAM !!! :polew: normalnie nic z Ciebie siemian dobrego nie bedzie .. :polew:

slawek jak tam ? .. ozdrowiales juz cudownie?... jakas niewiasta wygrzewala Cie tam w wyrku ? :D

Opublikowano

CHAM !!! :polew: normalnie nic z Ciebie siemian dobrego nie bedzie .. :polew:

slawek jak tam ? .. ozdrowiales juz cudownie?... jakas niewiasta wygrzewala Cie tam w wyrku ? :D

doszedł do Ciebie foncik piter?

Opublikowano

Już się w miarę nieźle czuję, ale nie wyzdrowiałem jeszcze. Drapie mnie w gardle i kaszlę mocno.

Opublikowano

siemian .. doszedl .. bede dzialal z tym ...

slawek :) wiesz na drapanie w gardle jest dobry plyn 40% ... mam go troche jeszcze jakby co to daj znac sie zjawie z lekarstwem :D

Opublikowano

hehe, mała zdobyczna butelka :decayed::naughty:

Opublikowano

:hi: widzę że ty pany po bandzie dawali ;) hehe piter przygotuje ci ten dokumenty dziś to przywieś to w środę ...

co żeście świętowali ?

Opublikowano

no świętowaliśmy to że jest sobota :naughty::decayed::kox: