Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe skąd naraz 16 głosów jak na spoty około 12 jeździ :naughty:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam :hi: Na razie jak widać zdecydowana większość za spotem w przyszłym tygodniu w Nałężu :)

56% to rzeczywiście zdecydowana :decayed: No to rozumiem 16 autek jak na razie bedzie? Nieźle :naughty: No bo chyba jak kogoś nie będzie to nie głosuje? :kox:

Opublikowano
:hi: pomysł pitera jest good :good:
Opublikowano

Mnie nie będzie, a zagłosowałem :tongue4: Nie było zabronione :naughty: A przyjadę, jak doprowadzę furmankę do pożądanego stanu (wiecie polerka :ad: i kilka zimowych brzydali do naprawy ;) żebyście mnie z marszu nie skreślili, że krzywdę robię "temu samochodu" :kox:

I muszę poczekać jeszcze aż siemian zapomni, że mu miałem czyścić auto na spotach i przywozić jedzonko... :polew: Grilla też nie przywiozę :guma:

Opublikowano

ja wszystko pamiętać!! :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

dzieeeeki wojtus za haka !!!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: nareszcie to wyglada jakos :D hyhy

nie mam haka .. nie mam haka ... lalalal :P

Opublikowano

Mnie nie będzie, a zagłosowałem :tongue4: Nie było zabronione :naughty: A przyjadę, jak doprowadzę furmankę do pożądanego stanu (wiecie polerka :ad: i kilka zimowych brzydali do naprawy ;) żebyście mnie z marszu nie skreślili, że krzywdę robię "temu samochodu" :kox:

I muszę poczekać jeszcze aż siemian zapomni, że mu miałem czyścić auto na spotach i przywozić jedzonko... :polew: Grilla też nie przywiozę :guma:

eeee tam nie pier**l przyjedzie :) i tak mnie nie pobijesz ja przyjechał na spot z podpiętym turbo na odwrót

Opublikowano

dzieeeeki wojtus za haka !!!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: nareszcie to wyglada jakos :D hyhy

bez kątówki sie obeszło?? :decayed:
Opublikowano

hehe ciekawe czy tak będziesz śpiewał jak ci ktoś zderzak z tyłu ro***bie ;) lalal ooooo kur*wa dlaczego ja nie miałem haka heheheheh

Opublikowano

Siema ferajna :sexinbed:

Turbinka wymieniona, jeździ się super :) Pomijam fakt, że pół silnika zalane olejem :)

Opublikowano

:hi: zdrawstwujtje :hi:

czolem lajzy ... moja propozycja .. spotykamy sie pod decathlonem i jedziemy do naleza obadac co i jak :) .. a za tydzien grill + piwo + dziwki + palenie gumy + kto co lubi .. no :good:

:good: :good: :good: :good: :good: :good:

na prezesa go :polew:

czyli 17:45 decathlon i pozniej naleze.......trzeba dzis obadac sytuacje by nie bylo tak, ze za tydzien wielkie otwarcie, dziwki zamowione, piwo sie chlodzi, grill sie juz w bagazniku grzeje- wpadamy do naleza - patrzymy.......a tam juz naleza nie ma :polew:

Opublikowano

:) bez katowki :) .. takze robota git ...

a ty godzic nie pier**l mi tu ze bedzie bolala d*pa jak haka nie bedzie .. bo moglaby bolec bardziej jakby ten haczek byl zalozony :) pol fury by pokrzywilo

dobra :) jeden glos juz mam .. :D jest szansa na zdetronizowanie wihajstra .. czas najwyzszy zastapic dinozaury swiezym mieskiem :D

Opublikowano

i tak mnie nie pobijesz ja przyjechał na spot z podpiętym turbo na odwrót

:polew: :polew: :polew: ssało zamiast dmuchać?

Opublikowano

h*je wie co robiło ;) wiec nie pier**l tam i przyjedz dzisaj na spota [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 10:21_________________________________________________

a ty godzic nie pier**l mi tu ze bedzie bolala pupa jak haka nie bedzie .. bo moglaby bolec bardziej jakby ten haczek byl zalozony :) pol fury by pokrzywilo

dobra :) jeden glos juz mam .. :D jest szansa na zdetronizowanie wihajstra .. czas najwyzszy zastapic dinozaury swiezym mieskiem :D

wsumie fakt jak ty miałes hak ... to mnie strasznie d*pa bolała :polew: :polew:

Opublikowano

h*je wie co robiło ;) wiec nie pier**l tam i przyjedz dzisaj na spota [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 10:21_________________________________________________

a ty godzic nie pier**l mi tu ze bedzie bolala pupa jak haka nie bedzie .. bo moglaby bolec bardziej jakby ten haczek byl zalozony :) pol fury by pokrzywilo

wsumie fakt jak ty miałes hak ... to mnie strasznie pupa bolała :polew: :polew:

:sick3::polew:

Opublikowano

przy następnym głosowaniu będę lobbował twoja kandydaturę :decayed::naughty:
Opublikowano

wiesz jest kilka za zebym to ja byl prezes :)

primo --> zjawiam sie na zlotach

primo --> mam wiecej naklejek a4klub na aucie

primo --> jestem mlodszy wiec i swiatopoglad inny na swiat ;)

primo --> przystojniejszy oczywiscie tez

primo --> no i godzica mam w kieszeni ! :polew:

no i ostatnie ... primo --> zaplace kazdemu kto bedzie na mnie glosowal a nie na Ciebie :kox: taka grochowa wyborcza :)

a jak nie to wp***u zhakuje forum i bede na chwilke zielony :D:yeah:

Opublikowano

wiesz jest kilka za zebym to ja byl prezes :)

primo --> zjawiam sie na zlotach

primo --> mam wiecej naklejek a4klub na aucie

primo --> jestem mlodszy wiec i swiatopoglad inny na swiat ;)

primo --> przystojniejszy oczywiscie tez

primo --> no i godzica mam w kieszeni ! :polew:

no i ostatnie ... primo --> zaplace kazdemu kto bedzie na mnie glosowal a nie na Ciebie :kox: taka grochowa wyborcza :)

a jak nie to wp***u zhakuje forum i bede na chwilke zielony :D:yeah:

:polew:

Opublikowano

Piter na prezesa od razu.... co się będziesz z modami poniewierał... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

piter zapomniales dodac ze czestujesz fajkami :naughty: