piter220v Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no to zarzadzam naleze .. i tak przy autach nie stoimy jak leje a takto bedziemy siedziec w decathlonie przy kawie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ja uważam że powinniśmy ustalić że w okresie niezimowym nałężę a zima gdzie indziej. Bo tak co tydzień dyskutować gdzie to troche bezsensu. Przecież jest tam dach nad głową więc o co chodzi... Masz racje, ale pojawiły się różne głosy więc chciałem, aby było wszystko jasne. Ja też jestem za Nałężem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Tak się zastanawiam Kamilku czemu dałeś sobie na NK zdjęcie jak rodzice Cie włożyli do formy do chleba z romertopfa i chcieli upiec? Pewnie ostatecznie doszli do wniosku że wyjdzie zakalec... :polew: :polew: Jak chcesz to mozesz u mnie takie naczyńko kupić i powrócić do czasów dzieciństwa. [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 13:10_________________________________________________Piter, Godzic dla Was też coś mam :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Piter, Godzic dla Was też coś mam :polew: :polew: hyhyhyh smiej sie smiej ... ale to ty spales u mnie ...dalej masz problemy ze spaniem (albo siedzeniem) od tamtej nocy teraz wiem dlaczego z mackiem wyciagaliscie fotel .. a to ze niby sie zepsul to sciema bo teraz jezdzisz na stojaco ..fotel nigdy nie zostal wstawiony ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ok pany ....do zobaczenia o 17.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 piter co to robisz... http://www.sadistic.pl/d*pa-nie-wybiera-vt37174.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ok pany ....do zobaczenia o 17.30 Też powinienem być koło 17.30, a może nawet wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Właśnie sobie przypomniałem o spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 dzięki za spota panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Właśnie sobie przypomniałem o spocie ale z Ciebie d*pa wolowa... ja w pracy byłem (cały czas jestem ) dlatego nie przyjechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 dzięki za spota !. Wojtek i za kiełbachę tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 dzięki za spota !. Wojtek i za kiełbachę tez a co na to Piter.... :shocked: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ze woli ciebie bo podobni ciągniesz lepiej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Fajny spocik. Długo dziś posiedzieliśmy Obiecałem zdjęcie mojego zestawiku Meguiar's Nawet gratisa dostałem :> Jeszcze paru rzeczy brakuje, ale wszystko z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 niektórzy wolą Kobiety inni Meguiar'sa :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Niom, kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 O kurde, tanie to to nie było... Że niektórym nie szkoda na to kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi