Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dostanę cycka to pójdę :polew:

nie wiem, może sprobuj mu smsa napisac to podjedzie do Ciebie :nabijasie:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 00:50_________________________________________________widzę, że pomogło :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:hi: :hi:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wstawać ferajna- piękny wilgotny dzień za oknem :decayed:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

k**wa 50zł mandatu w sosnowcu (82 na 60) i fotka koło Piotrkowa (wyciągałem gumy do żucia z podłokietnika i zapomniałem zwolnić :decayed: :gwizdanie:) :confused4: :confused4:

Opublikowano

ku***a 50zł mandatu w sosnowcu (82 na 60) i fotka koło Piotrkowa (wyciągałem gumy do żucia z podłokietnika i zapomniałem zwolnić :decayed: :gwizdanie:) :confused4: :confused4:

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

:nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

ku***a 50zł mandatu w sosnowcu (82 na 60) i fotka koło Piotrkowa (wyciągałem gumy do żucia z podłokietnika i zapomniałem zwolnić :decayed: :gwizdanie:) :confused4: :confused4:

łoooo a ja wczoraj w nocy z sosnowca 2 stówki cisłem za jakimś niemcem koło Ikei :decayed:

Opublikowano

to ile masz juz tych punktów? :decayed:
Opublikowano

tyle ile lat :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

tyle ile lat :polew: :polew: :polew:

:mysli: 15 :nabijasie:

Opublikowano

:bry: to co siemian kiedy na nowo robisz prawko ? [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 12:55_________________________________________________na dzień dobry miłego :

http://www.kciuk.pl/Tyleczki-Brazylijek-l22798[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 13:01_________________________________________________ah ta coca-cola :D

http://www.kciuk.pl/Czyzby-nikt-nie-zauwazyl-Przyjrzyj-sie-uwaznie-a20975

godzic ta fota bije wszystko co tu pokazałeś :gwizdanie: :naughty:

http://fishnet_man.users.photofile.ru/photo/fishnet_man/95335089/xlarge/106048286.jpg

Opublikowano

:bry: to co siemian kiedy na nowo robisz prawko ? [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 12:55_________________________________________________na dzień dobry miłego :

http://www.kciuk.pl/Tyleczki-Brazylijek-l22798[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 13:01_________________________________________________ah ta coca-cola :D

http://www.kciuk.pl/Czyzby-nikt-nie-zauwazyl-Przyjrzyj-sie-uwaznie-a20975

godzic ta fota bije wszystko co tu pokazałeś :gwizdanie: :naughty:

http://fishnet_man.users.photofile.ru/photo/fishnet_man/95335089/xlarge/106048286.jpg

o tak
Opublikowano

punktów mam od 14-17 nie pamiętam dokładnie.

W sosnowcu dogadałem się więc pkt nie było. Jak przyjdzie fotka to pójdzie na któregoś pracownika...[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 19:54_________________________________________________kurcze myślałem że objade BB-WWa-BB na jednym baku a poszło póltora...

Ale sięśpieszyłem na kawalerski do kolegi... No to narka

Opublikowano
  • Autor

I już po wakacjach :disgust: ,po minięciu granicy czesko-austriackiej skrzynia przestała normalnie funkcjonować ,udało mi się wrócić na granicę ,na której samochód po zaparkowaniu nie miał zamiaru się już dalej przemieszczać . Plama oleju pod autkiem rozwiała wątpliwości :angry::kwasny:.

Laweta do domu ,autko do mechaniora do Żor ,u którego był niecałe 2 miesiące temu wymieniany olej.

Pierwsza jego diagnoza -pompa oleju.Fakt polało gdzieś z połączenia z silnikiem,a ostatnio wymieniałem oliwkę i wybierak(czyli z drugiej strony) .

Zobaczymy ,czy się potwierdzi w poniedziałek jak dokładnie rozbiorą.

Tak swoją drogą to 10 wahaczy Helmut zaprojektował do :audi: A4 ale czujnika oleju w skrzyni to już się nie chciało :rant::bicz: .

Czekam do poniedziałku ;(

[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 22:29_________________________________________________

kurcze myślałem że objade BB-WWa-BB na jednym baku a poszło póltora...

Ja bez gonitwy mam podobnie :wink4:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 22:32_________________________________________________

Godzic i jak tam nasz zakład :gwizdanie:?

Sprawdziłeś artykuły?

Bo mi gorzałka potrzebna :polew: :polew: :polew::tongue4::wink4:

w pewnym stopniu miałem racje

Tego nie neguję. :wink4:

Że też Ci się chciało tych paragrafów szukać :shocked::decayed:

Opublikowano

Dziwne, że tip nie wytrzymał, to dość trwałe konstrukcje :mysli:

Ja też miałem awarię, którą dzisiaj naprawiałem.

Nie wiem jak, ale spadła mi metalowa blokada trzymając klamkę zewnętrzną. Musiałem wyjąc całą ramkę z szybą, bo za cholerę nie było widać jak to włożyć.

Opublikowano

jakoś ostatnio tą naszą grupkę prześladuje pech :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: