Opublikowano 5 Grudnia 201213 l !!!!!!!!!!!!!!!!!!!kto jeszcze się pisze na imprezkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l Autor Gryfi zayebiście piżdżący kolor wyszedł heh a to Siemian tak bardzo lubi jeść ?? on się tym delektuje jak każdy z nas może tylko trochę częściej i więcej mając na talerzu a coś mi się zdaje ,że dziś na zolyty pojedzie .......coś trza kalorii czasem przepalić
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l :baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball: - a tyle?
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l Marcin a Ty nie bądź taki do przodu bo wpadnę tam swoim furaczem i Was tam pozamiatam
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l Marcin a Ty nie bądź taki do przodu bo wpadnę tam swoim furaczem i Was tam pozamiatam corsina dostała turbo, nitro, kompresor i wałek od Świątka?
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l he he a jak, przekroczyłem już dwójkę z przodu więc nie masz żadnych szans
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l Powiem Ci w tajemnicy że już nawet 4 z przodu przekroczyłem, ale nie chcę Ci wstydu robić ---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- I mówię tu o qniach a nie przyspieszeniu ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- Nie potrzebuje ktoś smartfona? Jeszcze nie przedłużyłem umowy ale na dniach chcę to załatwić i mogę wziąć z playa, oczywiście bez sima. Nie mam określonego jeszcze modelu, można się dogadać. Zainteresowanych proszę o PW
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l I mówię tu o qniach a nie przyspieszeniu nie no 40 KM to jest wyczyn szacun
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l I mówię tu o qniach a nie przyspieszeniu nie no 40 KM to jest wyczyn Liczy się pierwsza cyfra Ty masz 1 a ja 4, matematyka jest matematyką, nikogo nie oszukasz, odpowiedz sobie sam co jest większe
Opublikowano 5 Grudnia 201213 l Autor I mówię tu o qniach a nie przyspieszeniu nie no 40 KM to jest wyczyn Liczy się pierwsza cyfra Ty masz 1 a ja 4, matematyka jest matematyką, nikogo nie oszukasz, odpowiedz sobie sam co jest większe Tomek ochłoń to tak nie jest do końca