Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ----------

Pany są jeszcze miejsca na Bukowinę !!!!!!!!

jak bys oplacil pobyt i do tego jeszcze zaoferowal darmowy transport tez by chetnych nie było zapewne :facepalm:
Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 08:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ----------

jak bys oplacil pobyt i do tego jeszcze zaoferowal darmowy transport tez by chetnych nie było zapewne :facepalm:

Szkoda ,że taki odzew....Ci co byli już kiedyś to wiedzą ,że warto jechać.

Opublikowano

Szkoda ,że taki odzew....Ci co byli już kiedyś to wiedzą ,że warto jechać.

Pojedziesz swoim czy z kimś :decayed:

Opublikowano
  • Autor

odwal sie :decayed:

moje padło rozdupane stoi

Opublikowano

moje padło rozdupane stoi

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa że co ?? :kox:

ps: mówilem,że masz za słąbe hamulce :polew:

Opublikowano
  • Autor

Przód rozebrany ....paski w strzępach ,rolki pourywane ...bażant szkód narobił....

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

Zderzak ze spryskami ...został wspomnieniem.....

Opublikowano
Przód rozebrany ....paski w strzępach ,rolki pourywane ...bażant szkód narobił....

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

dobrze,że masz AC :decayed:
Opublikowano
  • Autor

dobrze,że masz AC :decayed:

Wymienię na tico w gazie :kox:

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ----------

W końcu pretekst jest...

Opublikowano

Tyś się miał bażant nazywać :polew:

Opublikowano

Mocno przytyty był jak takich szkód narobił:*)

Opublikowano

Witajcie Audimaniacy Kiedy są spoty :wink: tylko w środy czy w inne dni też :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Mocno przytyty był jak takich szkód narobił:*)

no taki dość...:grin:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

Witajcie Audimaniacy Kiedy są spoty :wink: tylko w środy czy w inne dni też :decayed:

Cześć :hi: w środy najczęściej....hmmmm może złe słowo napisałem .......przeważnie :decayed: ale na pewno jak coś będzie "się kroiło" to w wątku to będzie...serdecznie zapraszamy :naughty::wink: na następny

PS.Może 26 ??

Opublikowano

hm jestem chetny przyjechać ale raczej pasuje mi w piątki bądż soboty :wink: pytanie jak to u was bywa Panowie I Panie :wink:

Opublikowano
hm jestem chetny przyjechać ale raczej pasuje mi w piątki bądż soboty :wink: pytanie jak to u was bywa Panowie I Panie :wink:
wpadnij do Bukowiny w przyszły weekend jak pasuje cie koniec tygodnia :decayed:
Opublikowano
  • Autor

w piątki to zapraszam na Gliwice...:kox::kox::kox:mocna i duża ekipa się zjawia :wink:

Opublikowano

Oki Chyba najbardziej spasująmi te Gliwice a gdzie dokładnie odbywają sie Gliwickie spoty :wink: zmianiło się coś czy tak jak jest napisane na stronie głownej???:decayed:

Opublikowano
Oki Chyba najbardziej spasująmi te Gliwice a gdzie dokładnie odbywają sie Gliwickie spoty :wink: zmianiło się coś czy tak jak jest napisane na stronie głownej???:decayed:

Zima, parking Forum, lato Arena :wink: wszystko w temacie:

http://a4-klub.pl/slaskie-91/spoty-slaskie-kazdy-piatek-godz-18-00-c-h-forum-gliwice-24385/

Opublikowano
  • Autor

jw :polew:

Opublikowano

Dzięki :wink: