Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Autor Mieso nie jest zrobione....moze na chwile przed wyjazdem mi sie uda je przygotowac.....czosnkowe ,czy paprykowe- chili bardziej robic...nie mam pojecia jak ostra jest oliwa...jeszcze jej nie testowalem na czerwonym miesie wysłane z ..... Drewno jakies ktos moze przywiezc ??? Ja cos moge kupic.... wysłane z .....
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Wpadnę oblukać ta bestie B-) Wezmę parę kuloczkow ;-) Edytowane 14 Sierpnia 201411 l przez rrrudy25
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Autor Papryka ....hehe...może być ,że na drugi dzień też będzie piekło wysłane z .....
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Papryka ....hehe...może być ,że na drugi dzień też będzie piekło wysłane z ..... ja pierdoole jak ty wchodzisz w duupe żeby sie karnąć
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Autor Papryka ....hehe...może być ,że na drugi dzień też będzie piekło wysłane z ..... ja pierdoole jak ty wchodzisz w duupe żeby sie karnąć I bez tego bym pojechał wysłane z .....
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l ....hehe...może być ,że na drugi dzień też będzie piekło wysłane z ..... sp***rzaj... nie wsiadasz ze mną do auta.. tak to się baw z innymi kolegami Edytowane 14 Sierpnia 201411 l przez siemian
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Papryka ....hehe...może być ,że na drugi dzień też będzie piekło wysłane z ..... ja pierdoole jak ty wchodzisz w duupe żeby sie karnąć przeciez Ty mi kluczyk dorobileś ze przejażdzke
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Autor Papryka ....hehe...może być ,że na drugi dzień też będzie piekło wysłane z ..... ja pierdoole jak ty wchodzisz w duupe żeby sie karnąć przeciez Ty mi kluczyk dorobileś ze przejażdzke To dopiero dupowłaz wysłane z .....
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l przeciez Ty mi kluczyk dorobileś ze przejażdzke chciałbyś To dopiero dupowłaz Patrząc na całokształt jesteś nie do pobicia w tym
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Autor Ehhh ....co trochę władzy z ludźmi nie porobi ..... wysłane z .....
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Ehhh ....co trochę władzy z ludźmi nie porobi ..... wysłane z ..... nie pitol tylko mów o której moge liczyc na transport za***istym smerfem
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Autor Smerf chyba nie pojedzie na grila....chyba pojedzie arosa wysłane z .....
Opublikowano 14 Sierpnia 201411 l Niech będzie, zakupy przełożyłem na sobotę Pisałem do Marcina - nie będzie go.