Steav Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWARSZCZYK Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 H4mm3R Tomek a odpowiesz mi na to jak w tym B7 jest przystawka w podłokietniku na tel. to nie ma w aucie modułu Bluetooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWARSZCZYK Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Siema rezacze H4mm3R Tomek a odpowiesz mi na to jak w tym B7 jest przystawka w podłokietniku na tel. to nie ma w aucie modułu Bluetooth To nie szło w parze tak jak już wcześniej pisał Arturoo w podłokietniku masz na kablu nie montowali od razu w zestawie z BT u mnie też tak było że miałem przystawkę mikrofon a BT brak Tylko uważaj bo nie każdy moduł działa tak jak należy, nie wiem dlaczego ale pierwszy co miałem "odłanczał" mikrofon średnio co 4 dni / 10 rozmów jedna po drugiej i trzeba byłu mu odciąć prąd na minutę żeby się zresetował i potem znowu działał normalnie, po wymianie na inny działa bez problemu Tylko jeden GAMOŃ miał mi już 2 tygodnie temu zakodować nowy moduł do sterowania z kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak wejdzie nowy taryfikator, to zamieniacie oooo na jakieś chińskie pudełka o pojemności 600ccm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak wejdzie nowy taryfikator, to zamieniacie oooo na jakieś chińskie pudełka o pojemności 600ccm?? Nie pękaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Lepiej już teraz uważać na Insignie, bo ostatnio w TVN Turbo, w Uwaga Pirat był materiał z BB Jeszcze gwiazdą telewizji się zostanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ja to w BB już mam jednego chętnego do zostania gwiazdą jeździ max 70 po mieście ale w milach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Lepiej już teraz uważać na Insignie, bo ostatnio w TVN Turbo, w Uwaga Pirat był materiał z BB Jeszcze gwiazdą telewizji się zostanie.... Ty tez nie pękaj Ja to w BB już mam jednego chętnego do zostania gwiazdą jeździ max 70 po mieście ale w milach on nie pęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ty tez nie pękaj Spoko, ja prawie zawsze jeżdżę zgodnie z przepisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A tak parkują w Bielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 A sie dzieje tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi