Tomi_81 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) hmm?? Mamy prócz tego jakiś większy plac?? tzn bez latarni, bo na letnich może mnie ciut wynieść Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Steav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Nie panikuj na letnich się nie rozpędzisz za bardzo ... Także miejsce git Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nie panikuj na letnich się nie rozpędzisz za bardzo ... Także miejsce git Z ubiegłego roku mam inne wspomnienia, pod 80 dochodziły prędkości [tyle że to os był] w tym roku postawili tam kilka progów zwalniających... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ochrona stamtąd nie wygania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 o widze kilku letnie filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Trochę mi zajęło szukanie Gryfa na yt, nie pamiętałem tytułów wiem, że gdzieś tam w dziale moje 0000 też jest Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Steav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enz@ Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam a nowy tu jestem .... Co środa są dalej aktualne ? i gdzie najbliższy Auchan / sarni ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Hejka ... Z tym co środę to bym był ostrozniejszy ..... częściej spot odbywa się w MCD w Jasienicy.. czasem w Nałężu grillowanko .. W pierwszym poście jest mapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Siema z rana Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) p.S udało się trochę pokręcić na bielsku ALE dziś super placyk wynalazłem, obok orlenu przed Wisłą po lewej stronie [jadąc od ustronia]. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Steav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie mam pytanko a mianowicie... Interesuje mnie Szyndzielnia teraz... czyli jak tam wygląda trasa zjazdowa ??? Wie ktoś coś w tym temacie??? Pytam bo chce tam przetestować FAT Bike od Trek Bielsko Biała ale jeszcze nigdy tam nie byłem.... Jeżeli chodzi o warunki to mnie nie interesuje bo liczę na wszystko po trochu czyli śnieg błoto może kamienie... Narciaży tam sporo ???? Jest tam wogóle nartostrada ??? Lub szlak którym można by było zjechać ??? Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 na Szyndzielni nie ma jakiegoś mega ruchu. Nie wiem czy w zimie nawet czynny ten wyciąg i z rowerem może być problem, bo to kabinówka. Zjazd z tamtąd jest takim szlakiem towarowym [na rower się nadaje] ;] My kiedyś jeździliśmy na wyciąg palenica w ustroniu. Nie robili problemów z rowerami [krzesełkowy], nawet 1 operator czasem z nami zjechał. Był fajny szlak z szczytu, dojeżdżało się kawałek od dolnej stacji [krótszy niż szyndzielnia]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Gościu z Treka twierdzi że na Szyndzielni rower śmiało wchodzi w wagonik tylko jest oplata za rower dodatkowe 4 zł Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Napisz do Marioliniego to jego rowerowy rewir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Gościu z Treka twierdzi że na Szyndzielni rower śmiało wchodzi w wagonik tylko jest oplata za rower dodatkowe 4 zł Naciapane z Z2 Rower na bank wywieziesz wagonikiem bo w lecie to na potęge wożą na górę także pod tym kątem jest przygotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi