Opublikowano 23 Lutego 200917 l :kox: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 18:21_________________________________________________smieszny jestes :polew: Ale jeździcie chłopcy sobie po rajtach, martin a4 wpadnij w końcu na spocik wyjaśnicie sobie co nieco i będzie git :good: :good:
Opublikowano 23 Lutego 200917 l :kox: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 18:21_________________________________________________smieszny jestes :polew: Ale jeździcie chłopcy sobie po rajtach, martin a4 wpadnij w końcu na spocik wyjaśnicie sobie co nieco i będzie git :good: :good: słusznie
Opublikowano 23 Lutego 200917 l Panowie juz znalazlem osobe ktora sie upora z tym moim problemem nie mam do niego daleko bo do chechowic dziedzic ... Chlopak siedzi w vagach i mi to jutro zrobi...Wiec moje pytanko nie aktualne,aha idzie juz do mnie zderzak z RS 4 ... hihihihi za 150 zl
Opublikowano 23 Lutego 200917 l hehehehe...lubie przerabiac samochody ... musza sie narazie uspokoic ze zmianami samochodow bo w ciagu 1.5 roku mialem 7 samochodow Ps.: Zderzak nie jest Laminat !!! nie lubie tego !!!! orginal
Opublikowano 23 Lutego 200917 l spoko tez bym sobi taki sprawil ale na moim zawieszeniu pewnie bym go zaraz urwal:/
Opublikowano 23 Lutego 200917 l ale co bys sobie sprawil ?? laminat ??? FEEEEEEE Poczekaj do wiosny jak obnize moja orginal jest mocniejszy niz laminat !! A laminat jest do kitu!!! niegdy tego nie zaloze do mojej niuni zamiast zderzakow ...blenda jeszcze obleci
Opublikowano 24 Lutego 200917 l Proton jak możesz weź VAGa zrobimy logi zanim Wihajster zawita,bo później to już tylko :decayed:
Opublikowano 24 Lutego 200917 l No i ja chciałem przyjechać, się przywitać ale zamiast tego odwożę pudło do mechanika. Może następnym razem
Opublikowano 24 Lutego 200917 l nop a ja bede chyba ze nie bedzie po co przyjezdzac bo nie bedzie nikogo a na marginesie dostalem dzis rezerwe:D
Opublikowano 24 Lutego 200917 l nop a ja bede chyba ze nie bedzie po co przyjezdzac bo nie bedzie nikogo a na marginesie dostalem dzis rezerwe:D to może jednak uda mi się wyrobić na spocik oblejemy rezerwe
Opublikowano 24 Lutego 200917 l nop a ja bede chyba ze nie bedzie po co przyjezdzac bo nie bedzie nikogo a na marginesie dostalem dzis rezerwe:D Oj to nie zaśpiewasz: "Przyjedź mamo na przysięgę,zaproszenie wysłał syn..." :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :no: :no: [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 22:31_________________________________________________A może w końcu Porter nas nawiedzi hihihih :mysli: :mysli: