wojtekce Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 ja jechałem z synem więc niunia oszczędzona spoty w nałężu pełny luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Chłopaki było jak zwykle za***iście w drodze powrotnej "naoliwiłem" troszkę bardziej silnik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 jakie jest ograniczenie z Nałęża do Jasienicy?? bo ja jechałem prawie 160 za Dawidem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 jakie jest ograniczenie z Nałęża do Jasienicy?? bo ja jechałem prawie 160 za Dawidem Szaleńcy Coś czuję, że ja pojadę sam gdzieś z tyłu do tej Piły 50-tka jest niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 jakie jest ograniczenie z Nałęża do Jasienicy?? bo ja jechałem prawie 160 za Dawidem to jest teren zabudowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 jakie jest ograniczenie z Nałęża do Jasienicy?? bo ja jechałem prawie 160 za Dawidem to jest teren zabudowany mea culpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 jakie jest ograniczenie z Nałęża do Jasienicy?? bo ja jechałem prawie 160 za Dawidem No to Prezes się nam rozchulał... a taki był spokojny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 jakie jest ograniczenie z Nałęża do Jasienicy?? bo ja jechałem prawie 160 za Dawidem Tydzień temu było 220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 jakie jest ograniczenie z Nałęża do Jasienicy?? bo ja jechałem prawie 160 za Dawidem Tydzień temu było 220 żartujesz chyba...aż tak sie rozpędziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 nie ja jechalem 60 chyba wihajster a moze tej 1 nie zauwazylem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 nie ja jechalem 60 chyba wihajster a moze tej 1 nie zauwazylem:] nie dziwie ci sie pewnie ci brzuch zasłaniał licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 jakis ty dowcipny :polew: lepiej miec brzuch od piwa niz tak jak ty garb od roboty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 no między nałęzem a jasienicą jest taka jedna prosta. Na końcu było 220 . Dzisiaj inką osiągnąlem tam zawrotną prędkość ok. 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Dobrze, że to chociaż nie pora kiedy dzieciaki wracają/idą do szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 nio też sobie potem tak pomyślałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ja jechałem z synem więc niunia oszczędzona spoty w nałężu pełny luzik hyhyhy jasne .. a ze swiatel w jasienicy to od kogo piski opon bylo slychac i widziano czarna chmure za autem ? hyhy ..[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 07:38_________________________________________________kamil .. slij foty do mnie na maila piotrek()krzem.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ja jechałem z synem więc niunia oszczędzona spoty w nałężu pełny luzik hyhyhy jasne .. a ze swiatel w jasienicy to od kogo piski opon bylo slychac i widziano czarna chmure za autem ? hyhy ..[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 07:38_________________________________________________kamil .. slij foty do mnie na maila piotrek()krzem.pl Co do jazdy to nie mogłem dać po piździe bo boje się z tą felgą Zlocik pierwsza klasa :good: Piter Proton ci wyśle bo mu właśnie wysyłam bo ja nie mam kompa,jak narazie :wallbash: pozdrówka i do zaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 hehe chyba kupilem auto 2.5 quatro .. mam troche mieszane uczucia ale to chyba przez to ze za duzo sie spodziewalem no ale zycie .. po kolei .. 2002 <--- 208.000 przejechane ... bordowy ciemny metalik, xenon, bez tempomatu , bez bose niestety ale zycie, troche podrapany w srodku trzeba bedzie podsufitke wymienic, parktronik, po wymianie rozrzadu 10.000 temu faktury na to sa wiec to mi odpada poki co .. radio nieori (ale rns od razu wjezdza wiec olewka...slawek bede sie do ciebie usmiechal ..wszystkie inne ciulstwa standardowe .. sprawdzalem w audi vin i sie okazalo ze ostatni wpis jest z konca 2005/2006 i bylo wtedy 42.000 km i wymieniana przednia szyba .... wiec chyba przebieg jest realny wojtek sprawdzil silniczek, jego szef polokal po lakierze .. no i ogolnie troche jest zaniedbay ale od tego jestem ja cena 33.000 ... mysle ze cena ok ... jak bede mial to podobie foty i wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 hehe chyba kupilem auto 2.5 quatro .. mam troche mieszane uczucia ale to chyba przez to ze za duzo sie spodziewalem no ale zycie .. po kolei .. 2002 <--- 208.000 przejechane ... bordowy ciemny metalik, xenon, bez tempomatu , bez bose niestety ale zycie, troche podrapany w srodku trzeba bedzie podsufitke wymienic, parktronik, po wymianie rozrzadu 10.000 temu faktury na to sa wiec to mi odpada poki co .. radio nieori (ale rns od razu wjezdza wiec olewka...slawek bede sie do ciebie usmiechal ..wszystkie inne ciulstwa standardowe .. sprawdzalem w audi vin i sie okazalo ze ostatni wpis jest z konca 2005/2006 i bylo wtedy 42.000 km i wymieniana przednia szyba .... wiec chyba przebieg jest realny wojtek sprawdzil silniczek, jego szef polokal po lakierze .. no i ogolnie troche jest zaniedbay ale od tego jestem ja cena 33.000 ... mysle ze cena ok ... jak bede mial to podobie foty i wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi