proton2 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 21 Maj 2009, 07:38[/size]_________________________________________________kamil .. slij foty do mnie na maila piotrek()krzem.pl Piotrek, wysłałem Ci foty na maila. Nawet nieźle wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ja też chce. poslijcie mi [email protected] thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Piotrek, wysłałem Ci foty na maila. Nawet nieźle wyszły spoko .. wlasnie dostalem sa ok .. podrasuje je troche i cos pokombinuje podesle jak bedzie skonczone [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 06:29_________________________________________________dobra ... wykombinowane .. piter wrzucaj w naglowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 fajna d upa a co to kurfa za aureola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Jakaś diablica mnie 'pokryła' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 slawek .. to tak dla mobilizacji ... widzisz fajnie z laska wygladasz hyhy .. zreszta nie widzisz swojej dloni na jej ramieniu ? piter ... aureolka ? :gwizdanie: ja nic nie widze hyhy jak jakies zazalenia co do tego to pisac ... zmienie ... jak nie to wrzucac w naglowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 fajne, fajne. Panowie głosować http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/b7b8_maj_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67126.150.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 piter ty chcesz kupic rns-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 slawek .. to tak dla mobilizacji ... widzisz fajnie z laska wygladasz hyhy .. zreszta nie widzisz swojej dloni na jej ramieniu ? piter ... aureolka ? :gwizdanie: ja nic nie widze hyhy jak jakies zazalenia co do tego to pisac ... zmienie ... jak nie to wrzucac w naglowek Nie mam żadnych zażaleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 witam kolegów z południa jak dokupisz sobie RNS E to ją dodatkowo ubezpiecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Hi AC raczej obejmuje kradzież navi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 proton ma i jesze ja ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 piter wyślij mi te zdjęcia przerobione na [email protected] za***iście to zrobiłeś :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 w głownym temacie trzeba to wypośrodkować... Kamil przecież możesz sobie to zapisać klikając prawym myszy... chyba że chodzi Ci o większą rozdzielaczość... Jeśli tak to ja również poprosze [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 teraz gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 chyba że chodzi Ci o większą rozdzielaczość... Jeśli tak to ja również poprosze [email protected] nie nie robilem w wiekszej rozdzialce .. zrobilem to w pol h i takie tylko jest.. a rns-a chce kupic .. chce mi ktos za pare zl sprzedac ? ale pierwsze AC hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Wracając do tematu Logo, to skoro wszystkie napisy i informacje są na grafice, to trzeba te tekstowe wywalić moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Wracając do tematu Logo, to skoro wszystkie napisy i informacje są na grafice, to trzeba te tekstowe wywalić moim zdaniem. przecież dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 hehehe i zrob tu cos czlowieku to sie przypieprza hyhy )) nie no proton ma racje ... ale ogolnie to sa wazniejsze sprawy niz takim czyms sie przejmowac [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 17:25_________________________________________________ale nawet fajnie to wyglada ten zachod jak przed armagedonem .. zdjecie poszerzone o krzaki .. usuniety dom i slup ... i te bączki zrobione przez sylwka w ksztalcie logo audi )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 świetna robota :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi