Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może kto oprócz mnie pojedzie na grill do gliwic ???

Jak przyjadę teraz po 2 tyg i nie będę mieć żadnej służby to pojadę za Tobą :evil:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 15:26_________________________________________________

hihi Dzięki ale konkretny urlop będę mieć w Lipcu cały miesiąc :kox:

:shocked:

No tak to już jest w tej instytucji.Możesz jechać na wakacje z MONu za free i jeszcze dadzą Ci dodatkowo kasiorke :decayed: a później na urlop kompanijny :evil: :evil:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak przyjadę teraz po 2 tyg i nie będę mieć żadnej służby to pojadę za Tobą :evil:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 15:26_________________________________________________

No tak to już jest w tej instytucji.Możesz jechać na wakacje z MONu za free i jeszcze dadzą Ci dodatkowo kasiorke :decayed: a później na urlop kompanijny :evil: :evil:

i pomyśleć,że to wszystko z naszych podatków :wallbash:
Opublikowano

i pomyśleć,że to wszystko z naszych podatków :wallbash:

Jest na to dobre rozwiązanie :good:

nie pracować :polew:

Opublikowano

siemian :) .. i jak tam .??? masz dla mnie moze bajerki podsufitkowe i ramkowe ? ...

Opublikowano
:blink: ale tu cisza
Opublikowano

piter pamiętam o Tobe. Rameczki mam. Sufit przywioze w przyszłym tygodniu w całości bo kolega u którego to leży w garażu w Krakowie (zieluch) jest chory i siedzi do końca tygodnia w domu w Płońsku. Za tydzień powinienem mieć dla Ciebie wszystko.

Dzięki Wojtek za fachowe porady i naprawe. Łożysko hula jak ta lala :> :>

Opublikowano

Ja już też felge zrobiłem koszt 40zł :) thx siemian za info

Opublikowano

nie ma sprawy :)

Opublikowano

Siemanko :hi:

Wojtek, muszę się udać do Ciebie na diagnozę. Mówiłem Ci przez telefon o wyciu, które się u mnie pojawiło i sądziłem, że to opony. Jednak dzisiaj założyłem zimówki i zrobiłem krótki wypadzik, no i niestety wyje tak samo. Zacząłem się wsłuchiwać i odnoszę wrażenie, że przy skręcie w prawo jest głośniej. Pozostaje więc łożysko, albo co gorsza przegub wewnętrzny. Czy też jeszcze coś ?

hej, mam takie pytanie Panowie macie kogoś kto by mógł rozwiązać ten problem.

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aff_problem_z_synchro_kluczyk_stacyjka_zegary-t82118.0.html

przeprogramować to co trzeba ;) najlepiej na miejscu bo moja ccco jeszcze nie jest mobilna ;)

A masz pin z licznika jak chłopaki pytają ?

Opublikowano

Wojtek, muszę się udać do Ciebie na diagnozę. Mówiłem Ci przez telefon o wyciu, które się u mnie pojawiło i sądziłem, że to opony. Jednak dzisiaj założyłem zimówki i zrobiłem krótki wypadzik, no i niestety wyje tak samo. Zacząłem się wsłuchiwać i odnoszę wrażenie, że przy skręcie w prawo jest głośniej. Pozostaje więc łożysko, albo co gorsza przegub wewnętrzny. Czy też jeszcze coś ?

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aff_problem_z_synchro_kluczyk_stacyjka_zegary-t82118.0.html

przeprogramować to co trzeba ;) najlepiej na miejscu bo moja ccco jeszcze nie jest mobilna ;)

jak by miał nie było by kłopotu więc pewnie nie ma :)

Opublikowano

heh, proton czyli grupowa wymiana łożysk. Ja zmieniałem wczoraj u Wojtka. Jeśli huczy to na 99% łożysko, tym bardziej jak jest głośniej przy skręcaniu w prawo to skończyło Ci się któreś lewe łożysko...

Przegub by bił...

Pozdrawiam

Opublikowano

no nie :) ale Panowie powiedzcie mi, że tak bez wiedzy zapytam, z czego ja mam ten pin mieć ? z auta, z budzików z kluczyka ? bo ja nawet nie wiem co mam ruszyć :) jak z budzików to rozumiem ze z samymi budzikami mogę podjechać do kogoś żeby mi wyciągnął ten pin, no ale słyszałem że można do Aso Audi podjechać i na podstawie vinu mi pin dadzą :) oczywiście za $

Opublikowano

Siemian. Znalazłem wątek, w którym właśnie przyczyną wycia był padnięty przegub wewnętrzny, stąd moja podejrzenie, ale raczej obstawiam łożysko. Tata jechał na tylnej kanapie i mówił, że tam mniej słychać, więc to raczej z przodu. Dodatkowo czuć delikatne mrowienie na kierownicy.

Godzic. Jeśli zmieniłeś zegary to na podstawie VIN dostaniesz w ASO co najwyżej pin do starych zegarów. Wal do Wihajstra on się zajmuje takimi sprawami :)

Opublikowano

spoko proton zlokalizujemy co wyje :naughty:

Opublikowano

a może proton to jest jakaś panna którą zapomniałeś wyciągnąć z bagażnika i przy skręcie wyje :kox:
Opublikowano

a może proton to jest jakaś panna którą zapomniałeś wyciągnąć z bagażnika i przy skręcie wyje :kox:

Raczej powinna wyć przy hamowaniu i dodawaniu gazu :polew:

Opublikowano

:hahaha:

Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

A tak w ogóle to :sesese: