Opublikowano 2 Czerwca 200917 l No proton nie widze nigdzie mapki wklej jeszcze raz ja mozliwe ze tez wpadne z coreczka ,ale nie obiecuje ale sie postaram ... rano napewno bede w BB poczytaj poprzednią stronę :gwizdanie:
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l no tak to jest jak ktos nie przeglada na bierzaco tylko co mc :gwizdanie:
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l ciekawa jaka pogoda na jutro sie szykuje Może bym wpadł na chwile z córką bo nie mam komu jej zostawić
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l Wihajster to masz ten sam problem co ja ... Przepraszam Panów ale czytam posty tylko nie zauwazylem tego za co z gory przepraszam ...
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l len jestem ale bede !!! .. tylko wezcie grila tym razem bo moja go uprowadzila gdzies i nie wiem gdzie sie znajduje :/ ....
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l Wihajster to masz ten sam problem co ja ... Przepraszam Panów ale czytam posty tylko nie zauwazylem tego za co z gory przepraszam ... wybaczone
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l Wiitam, Ja raczej bede chyba że coś wyskoczy np. moja urodzi :gwizdanie: Wojtek jeszcze raz dzięki za fachową robotę fura śmiga jak głupia
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l Wiitam, Ja raczej bede chyba że coś wyskoczy np. moja urodzi :gwizdanie: Wojtek jeszcze raz dzięki za fachową robotę fura śmiga jak głupia nie ma za co
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l OK no to grillujemy Wezmę trochę kiełbasek, nich ktoś weźmie pieczywo.
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l ja nie bede dlugo siedzial bo bede z malenstwem :0 wpadne sie pokazac ze zyje
Opublikowano 2 Czerwca 200917 l Hej Ja jutro będę :> No chyba żeby coś nagłego wypadło np meteor spadl mi na dom