Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rns e juz JEST !!! :D jeszcze tylko montaz i bedzie ok

siemian jak tam moje graty do wnetrza ??? ;)

a tak wogole to jade sobie dzisiaj przez miasto i chyba z 8 avantow widzialem przy przejezdzie 20 minutowym i dziwi mnie ze tak malo w sumie nas jest :)

no ale pewnie nie kazdy moze/chce/da rade/wie o forum :) albo to po prostu tylko "uzytkownicy" ...

No właśnie Piter większość to tylko "użytkownicy" niestety..

A my to niby kim jesteśmy :gwizdanie: Zapewne maniakami i koneserami :polew::kox:

:hi: :hi: :hi:

My jesteśmy tymi którzy poprawiają Niemiecką motoryzację (wydajemy kase :tongue4:) :kox: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

wszystkim pogoda dzisiaj nawet dopisuje

Proton wpadniesz koło 14-tej oki ?

Opublikowano

:hi:

wszystkim pogoda dzisiaj nawet dopisuje

Proton wpadniesz koło 14-tej oki ?

Spoko. Puść mi strzałkę, albo smsa.

Opublikowano

rns e juz JEST !!! :D jeszcze tylko montaz i bedzie ok

siemian jak tam moje graty do wnetrza ??? ;)

a tak wogole to jade sobie dzisiaj przez miasto i chyba z 8 avantow widzialem przy przejezdzie 20 minutowym i dziwi mnie ze tak malo w sumie nas jest :)

no ale pewnie nie kazdy moze/chce/da rade/wie o forum :) albo to po prostu tylko "uzytkownicy" ...

No właśnie Piter większość to tylko "użytkownicy" niestety..

A my to niby kim jesteśmy :gwizdanie: Zapewne maniakami i koneserami :polew::kox:

Wihajster chodzi o to, że my to jesteśmy "coś więcej" niż tylko użytkownicy.. gdy wsiadamy do auta to tworzymy z nim jedność jeden organizm.. :wink4:

A zwykły "użytkownik" wsiądzie do auta, jebnie drzwiami, i w drodze do pracy jeszcze ze dwa razy pierdnie

w siedzenie, a myśli "użytkownika" zaprzątnięte są tym ile kaw zdąży się wypić w ciągu dnia :polew: [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 14:20_________________________________________________Slodki a Ty gdzie przebywasz? pewnie się wygrzewasz na jakiejś egzotyczo/erotycznej wyspie :naughty:

Opublikowano

dla nas auto jest pasją a nie predmiotem który pozwala nam się tylko przemieszczać z punktu A do punktu B.

Piter w niedziele jade do Krk moją furmanką już. W poniedziałek mam przegląd, we wtorek lub środe będe z powrotem w Bielsku razem z Twoimi gratami.

Pozdrawiam

Opublikowano

dla nas auto jest pasją a nie predmiotem który pozwala nam się tylko przemieszczać z punktu A do punktu B.

Piter w niedziele jade do Krk moją furmanką już. W poniedziałek mam przegląd, we wtorek lub środe będe z powrotem w Bielsku razem z Twoimi gratami.

Pozdrawiam

nie zapomnij o ramkach :wink4:

Opublikowano

ja o niczym nigdy nie zapominam :)

Opublikowano

Dziś tak z ciekawości zajrzałem do dowodu.. przetarłem moje "dwie pary" oczu czy dobrze widzę.. jeździłem bez przeglądu już 2 miechy.. także zajechałem dziś na przegląd i wszystko wyszło "prawie" super.. tylko CO miałem przekroczone.. hmm.. chyba to wina braku kata (a co Wy na ten temat myślicie).. także już teraz "spokojnie" mogę sobie jeździć :przebiegly:

Siemian święta prowda to jest :>

Opublikowano

Pozdrawiam

nie zapomnij o ramkach :wink4:

Mowicie moze o ramkach na rejestracje?

Opublikowano

tak...potrąciłem psa i odpadła :decayed:
Opublikowano

A jak ona wyglada ile kosztuje i bylyby jeszcze dwie sztuki?

Opublikowano

A jak ona wyglada ile kosztuje i bylyby jeszcze dwie sztuki?

chyba 50zł za szt :decayed:

Opublikowano

:slina: :slina: :slina:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:evil: :evil: :evil: nop i to cena za sztuke :cool1: i to ze znizka dla klubowiczów
Opublikowano

To mnie sie coraz bardziej zaczynaja podobac te co mam :naughty:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 16:37_________________________________________________Aha sie pochwale dzis przerejestrowalem furke i mam nowe blachy :>

Opublikowano

no to musisz miec musowo klubowe ramki :good: moze bedzie dla coebie jakis rabat moze jakies 30zl mniej za komplet albo i troszke wiecej:P

Opublikowano

czyli dwie ramki 70 zeta :shocked::thumbdown: chyba ze razem z zderzakami :decayed:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 17:02_________________________________________________

A co na to pies?

Opublikowano

czyli dwie ramki 70 zeta :shocked::thumbdown: chyba ze razem z zderzakami :decayed:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 17:02_________________________________________________

A co na to pies?

nie wiem spierdolił :kox:

Opublikowano

5,50 szt być pewnie by były nie pamietam ile mam tutaj na miejscu. Ale jakby co to jestem 2 razy w tygodniu w Krk to moge od Kercziego wziąć. Chce ktoś jeszcze?

Opublikowano

Wiec ja sie pisze na 2 sztuki :)