bakuś Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 A-ha, to Ty mi tak próbowałeś uciekać. Dobra, następny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 A-ha, to Ty mi tak próbowałeś uciekać. Dobra, następny... Ja Ci uciekłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 naklejek tez szukam. Z ramkami jest kłopot bo się skończyły ale pracuje nad tym. Jestem w kontakcie z Kerczim. Ma mi dać znać co i jak. Powiem wam że po zamontoaniu drugiego IC autko zaczeło całkiem inaczej jezdzić. Miodzio. Jak bym wiedział że będzie taka różnica to już dawno bym to zrobił. Tak na szybko filmik nakręcowny 0-140 Start miałem taki średni więc tym bardziej jestem dumny z mojego powozu :> ile masz w tym KM i jaki NM? Przed dołożeniem coolera było 177km i 404Nm. Teraz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 naklejek tez szukam. Z ramkami jest kłopot bo się skończyły ale pracuje nad tym. Jestem w kontakcie z Kerczim. Ma mi dać znać co i jak. Powiem wam że po zamontoaniu drugiego IC autko zaczeło całkiem inaczej jezdzić. Miodzio. Jak bym wiedział że będzie taka różnica to już dawno bym to zrobił. Tak na szybko filmik nakręcowny 0-140 Start miałem taki średni więc tym bardziej jestem dumny z mojego powozu :> ile masz w tym KM i jaki NM? Przed dołożeniem coolera było 177km i 404Nm. Teraz nie wiem teraz 178km i 405Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wojtekce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wojtekce Ale ci pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 naklejek tez szukam. Z ramkami jest kłopot bo się skończyły ale pracuje nad tym. Jestem w kontakcie z Kerczim. Ma mi dać znać co i jak. Powiem wam że po zamontoaniu drugiego IC autko zaczeło całkiem inaczej jezdzić. Miodzio. Jak bym wiedział że będzie taka różnica to już dawno bym to zrobił. Tak na szybko filmik nakręcowny 0-140 Start miałem taki średni więc tym bardziej jestem dumny z mojego powozu :> ile masz w tym KM i jaki NM? Przed dołożeniem coolera było 177km i 404Nm. Teraz nie wiem moc raczej nie powinna znacznie wzrosnąć ale poprawa będzie znaczna w upały a w zimie bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 A-ha, to Ty mi tak próbowałeś uciekać. Dobra, następny... jechałem z dzieckiem dlatego mogłeś się trzymać za mną :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Hehe Wojtek, zapomniałem, że miałem skręconego RF Gain na radiu, dlatego Cię było już później kiepsko słychać. Myślę, że z 5-6 km powinno być zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 nop było oki pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wojtekce, a masz coś dłubane przy samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wojtekce, a masz coś dłubane przy samochodzie? taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 tak Wojtek kiedyś dłubał w nosie jak był przy samochodzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 tak Wojtek kiedyś dłubał w nosie jak był przy samochodzie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 siemian a ciebie juz d*pa nie boli ze tak swobodnie piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 a mnie się dziś nie udało do jechać .. walczyłem z lusterkiem do skody bo go ukosił ;( i uciekł mi czas pozdrawiam i do następnego spocika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 bo Ty dup_a jesteś a nie członek wielkiej rodziny audi a4 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 bo Ty dup_a jesteś a nie członek wielkiej rodziny audi a4 :polew: sam sobie to nagrywaj cwaniaku. ... to nie moja wina, że czasu tak mało ;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Coś tu ucichło. Ja lecą spać, bo jutro mało spania będzie. Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi