Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wracajac do tego 2.5 tdi do sprawdzenia od kolegi, byl moze ktos luknac?

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No spocik bardzo fajny. Choć sporo czasu spędziłem na logowaniu mojego złomka. :)

Na to autko niestety nie byłem spojrzeć, kiepsko z czasem jest u mnie. Urlopy w firmie więc muszę robić więcej niż zwykle.

Wojtek, jak jesteś jutro z czasem ? Mam olej do wymiany :)

Opublikowano

No spocik bardzo fajny. Choć sporo czasu spędziłem na logowaniu mojego złomka. :)

Na to autko niestety nie byłem spojrzeć, kiepsko z czasem jest u mnie. Urlopy w firmie więc muszę robić więcej niż zwykle.

Wojtek, jak jesteś jutro z czasem ? Mam olej do wymiany :)

spoko damy rade :good:

Opublikowano

:hi:

Spotkałem dzisiaj kogoś z klubu na S1 na krakowskich numerach :) Muszę kurde zmienić to radio bo za cholere nie idzie się dogodać jak ktoś jest tak blisko :angry:

Opublikowano

Spotkałem dzisiaj kogoś z klubu na S1 na krakowskich numerach :) Muszę kurde zmienić to radio bo za cholere nie idzie się dogodać jak ktoś jest tak blisko :angry:

polecam unidena 520 xl przynajmniej ja jestem zadowolony :) chyba, że jakiegoś president'a ale szkoda przepłacać

Opublikowano

polecam unidena 520 xl przynajmniej ja jestem zadowolony :) chyba, że jakiegoś president'a ale szkoda przepłacać

potwierdzam :naughty:
Opublikowano

Wystawię bestie na allegro. Prawie nówka w dobrym stanie, może ktoś kupi.

Opublikowano

moge ci foty doj**ac .. nie bedzie "Prawie nowka" tylko nowe nieuzywane :D hyhyhyhy :polew:

Opublikowano

A potem będzie negatyw - towar niezgodny z opisem :D

Opublikowano

moge ci foty doj**ac .. nie bedzie "Prawie nowka" tylko nowe nieuzywane :D hyhyhyhy :polew:

hehe:D

dorobi Ci parę pokrętełek... jeszcze taki tuning optyczny jakich nikt nie ma:D i będzie nówka sztuka nieśmigana :D

Opublikowano

a jakie autko widziałeś?

Opublikowano

Czarny avant B7. Sądząc po rurach 3.0 TDI.

Opublikowano

Czarny avant B7. Sądząc po rurach 3.0 TDI.

wersja s-line? rej SBI? xenon? zdaje się, że jest to 2.0T 170 albo 3.0 TDI :slina:

Opublikowano

przecież napisał że z Krakowa... Maciuś czytaj forum... :bicz: :bicz: :bicz3: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 14:16_________________________________________________Kerczi leciał chyba do Pragi ale nic mi nie wiadomo żeby wymienił wydech...

Jeśli nie Kerczi to mógł być to tylko Cuber...[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 14:17_________________________________________________ja pier**** ale jestem skacowany...

Opublikowano

przecież napisał że z Krakowa... Maciuś czytaj forum... :bicz: :bicz: :bicz3:

a to dałem d*py przeoczyłem chyba jakiś watek :D wypaczcie zaganiany jestem

ja pier**** ale jestem skacowany...

było pić!!! to masz za kare ;P

Opublikowano

proton ale co wiem to jak jestes blisko to nawet z lepszego czasami słabo sie dogaduje chodzi o radio oczywiscie

Opublikowano

To Kerczi jechał...[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 15:55_________________________________________________Wihajster zmień zdjęcie spotów bielskich na pierwszym poscie.

Opublikowano

To Kerczi jechał...[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 15:55_________________________________________________Wihajster zmień zdjęcie spotów bielskich na pierwszym poscie.

przydała by się jeszcze fotka uczestników :mysli: tak jak to aktualnie jest

Opublikowano

przydała by się jeszcze fotka uczestników :mysli: tak jak to aktualnie jest

bedzie frekwencja ... bedzie fota :) ..

Opublikowano

Oj siemian, siemian :gwizdanie: . Prawie mnie staranowałeś na S1 koło Jasienicy. Dobrze, że mam refleks i uciekłem na prawy :)

Coś nikt się nie chce zainteresować moimi logami. Ani tu ani na audiklubie :beksa: