Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Co tu jakoś tak cicho ostatnio ? Wszyscy na urlopy wybyli czy jak ? A wracając do spota ... pomoże mi ktoś zrobić logi mojego złomka ? ja mogę pomóc! nie ma problemu.. tylko, że nie wiem czy będę na 100% dziś...
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Co tu jakoś tak cicho ostatnio ? Wszyscy na urlopy wybyli czy jak ? A wracając do spota ... pomoże mi ktoś zrobić logi mojego złomka ? sam se zrób Oj Piotrek, zawiodłem się na tobie
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Co tu jakoś tak cicho ostatnio ? Wszyscy na urlopy wybyli czy jak ? A wracając do spota ... pomoże mi ktoś zrobić logi mojego złomka ? sam se zrób Oj Piotrek, zawiodłem się na tobie statyczne zrobisz se sam przecież
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Stary Żyd dawał nekrolog po swojej żonie i spytał o cene. - Do 5 wyrazów za darmo. - Nooo to proszę napisać: Zmarła Zelda Goldman. - No, ale ma pan do dyspozycji jeszcze 2 wyrazy. - To niech będzie...: Zmarła Zelda Goldman, sprzedam Audi.
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Stary Żyd dawał nekrolog po swojej żonie i spytał o cene. - Do 5 wyrazów za darmo. - Nooo to proszę napisać: Zmarła Zelda Goldman. - No, ale ma pan do dyspozycji jeszcze 2 wyrazy. - To niech będzie...: Zmarła Zelda Goldman, sprzedam Audi. :polew: Mnie też nie będzie ;( druga zmiana
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/b7b8_sierpien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67126.240.html Głosować na jednego porządnego :> :> kandydata
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/b7b8_sierpien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67126.240.html Głosować na jednego porządnego :> :> kandydata jak pomyślę jakiego to masz trupa to szkoda głosu
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/b7b8_sierpien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67126.240.html Głosować na jednego porządnego :> :> kandydata jak pomyślę jakiego to masz trupa to szkoda głosu ale jak będzie kalendarz to ni mogą być dwa twoje
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Ciekawe, czy któraś z tych nocnych fotek, co robiliśmy z kumplem ostatnio, by się przyjęła na kalendarz
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l o wy zboki.... :decayed: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 13:53_________________________________________________Sławek z tej strony Cie nie znałem... :polew:
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Ciekawe, czy któraś z tych nocnych fotek, co robiliśmy z kumplem ostatnio, by się przyjęła na kalendarz jasne
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l wystawiaj przynajmniej będzie na kogo głosować PS:Siemian wymieniłes juz wentylator czy jeździsz jeszcze bez??
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l o wy zboki.... :decayed: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 13:53_________________________________________________Sławek z tej strony Cie nie znałem... :polew: Widzisz ... cicha woda ...
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l wentylator wymieniony wczoraj. Jutro albo pojutrze jade na wymiane przegubu...
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Jutro albo pojutrze jade na wymiane przegubu... i znowu spokój na 3 miechy