Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zatrzymałem się na Orlenie w Wiśle, ale nic nie zauważyłem.

Kratki i dokładki są całe, a co jest pod samochodem :mysli:

Większe uderzenie było słychać jak wracałem i powoli przez to przejeżdżałem, niż trzaski jak zapie... do góry.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spotyka sie 2 informatyków:

- Jak leci?

- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.

- A co się stało?

- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą

noc śpiewaliśmy.[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 00:23_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

zlocik ok :) .. ale na salmopolu w knajpce moze byc fajnie .. jestem za :naughty: ... i widze ze MARiOLiNi jednak sie skusil na przejazdzke hyhy dobrze ze na fure ci to nie spadlo :D ..

[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 07:47_________________________________________________gryfi .. fajny sedanek :)

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Dwóch facetów spotyka się przed domem i jeden opowiada:

- Ta moja baba to już kompletnie zwariowała!

- A co się stało? - pyta drugi.

- A wiesz ona teraz wybiera się do sanatorium, cały worek prezerwatyw nakupywała. Głupia! Myśli, że ja codziennie do niej będę przyjeżdżał!

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: wszystkim
Opublikowano

:bry:

No no, niezła jazda była na ten salmopol. Czyli w sumie dobrze, że nie pojechaliśmy bo i tak musielibyśmy się wrócić.

Opublikowano

MARiOLiNi a jak tam na obniżonym czujesz różnice ? bardziej mi chodzi o to jak jest śnieg na drodze..

Opublikowano

przodu chyba zapomnial wziasc zzagramanicy :) [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 15:13_________________________________________________jakby ktos przegladajac allegro nawinal sie na ta dokladke zderzaka przedniego od s-line to poprosze o linke :) ... dziekuje :hi:

Opublikowano

MARiOLiNi a jak tam na obniżonym czujesz różnice ? bardziej mi chodzi o to jak jest śnieg na drodze..

Myślę nad powrotem do serii :gwizdanie: Jak będzie ubity śnieg przejadę się i zdecyduję czy zmieniam.

Wczoraj od łuku w lewo na końcu Wisły Malinki, jak się zaczyna pod górkę do drzewa, było tak jak widać na zdjęciu. Na takim śniegu to nawet w zeszłym roku na serii było do d*py, ciężko panować na samochodem.

Opublikowano

Myślę nad powrotem do serii :gwizdanie: Jak będzie ubity śnieg przejadę się i zdecyduję czy zmieniam.

Wczoraj od łuku w lewo na końcu Wisły Malinki, jak się zaczyna pod górkę do drzewa, było tak jak widać na zdjęciu. Na takim śniegu to nawet w zeszłym roku na serii było do d*py, ciężko panować na samochodem.

Ale Ty przecież nie masz chyba s-linea standartowego -20 tylko -30 albo i więcej... :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 16:48_________________________________________________1257636345_by_rudzieelecck_500.jpg

Opublikowano

Witam witam

Pytanie czy spotykacie się gdzieś cyklicznie teraz

Pozdro

Może razem z 80-tką coś zorganizujemy na parkingu podziemnym ?

Opublikowano

Witam witam

Pytanie czy spotykacie się gdzieś cyklicznie teraz

Pozdro

Może razem z 80-tką coś zorganizujemy na parkingu podziemnym ?

co tydzien ale trzeba śledzic wątek :wink4:
Opublikowano

Myślę, że trzeba robić jak Częstochowa - na dzień, dwa wcześniej zmieniają nazwę wątku pod względem miejsca i godziny spotkania. Wtedy będzie jasne co i gdzie :)