Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to :bry:

Opublikowano

czolem :sexinbed:

dawaj piotrek nastepna ankiete gdzie robimy spota nastepnym razem :D

Opublikowano

czolem :sexinbed:

dawaj piotrek nastepna ankiete gdzie robimy spota nastepnym razem :D

gotowe :kox:
Opublikowano

ja dzisiaj przegoniłem 2 razy autko po dwupasie i coś czasem jest z nim nie tak tylko nie wiem co.

Moje odczucia znalazły potwierdzenie w osiągach. Mam czasem wrażenie, jakby autko przy wyzszych predkościach było słabsze a czasem mocniejsze.

2 razy jechałem w takich samych warunkach na mniej więcej tak samo nagrzanym silniku i raz rozpedziłem się bez problemu do 230 i utrzymywałem tą prędkość przez dłuższą chwile a raz do 210 i autko nie chciało pojechać ani km szybciej...

Nie wiem co to może być...[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________uprzedzając wasze odpowiedzi... nie, ani razu nie jechałem na ręcznym :decayed:

SPRAWDZALES CZY NIE MIALES RECZNEGO ZACIAGNIETEGO? :mysli: :mysli: :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja dzisiaj przegoniłem 2 razy autko po dwupasie i coś czasem jest z nim nie tak tylko nie wiem co.

Moje odczucia znalazły potwierdzenie w osiągach. Mam czasem wrażenie, jakby autko przy wyzszych predkościach było słabsze a czasem mocniejsze.

2 razy jechałem w takich samych warunkach na mniej więcej tak samo nagrzanym silniku i raz rozpedziłem się bez problemu do 230 i utrzymywałem tą prędkość przez dłuższą chwile a raz do 210 i autko nie chciało pojechać ani km szybciej...

Nie wiem co to może być...[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________uprzedzając wasze odpowiedzi... nie, ani razu nie jechałem na ręcznym :decayed:

paliwo?

Opublikowano

hehehe prawię wszyscy ostaniom opcje wybierają :) hehehe [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 13:02_________________________________________________aaa :hi: :hi: :hi::bry::siema:

Opublikowano

aaa :hi: :hi: :hi::bry::siema:

:sexinbed: siema

Opublikowano

Hejka :hi:

aaa :hi: :hi: :hi::bry::siema:

:sexinbed: siema

Wpadłeś nas wyruchać, czy jak ? :polew:

Opublikowano

Patrząc na wyniki głosowania w ankiecie to można wywnioskować,że wczoraj się wam podobało jak Siemiana nie było :kox::polew:

Opublikowano

Patrząc na wyniki głosowania w ankiecie to można wywnioskować,że wczoraj się wam podobało jak Siemiana nie było :kox::polew:

:hahaha:

Opublikowano

paliwo?

nie zmieniałem paliwa w odstępie 10 minut :) :)

:hahaha:

o Ty...

A będziesz jeszcze chciał żebym wpadł do Ciebie do pracy żeby wszyscy poczuli do Ciebie respect :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ankieta :gwizdanie:

u Wihajstra w domu :good:

Opublikowano

u Wihajstra w domu :good:

:polew::kox:
Opublikowano

no chyba nie oczy mylą...

Cuber zawitał na Bielskie... :) :) :)

Opublikowano