MeloSeb Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 witajcie, jestem z Goleszowa Powiat cieszyński, gdzie tu w okolicy można się fajnie poślizgać na dużym parkingu, szczególnie dzisiaj bo dopadało sniegu
Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 witajcie, jestem z Goleszowa Powiat cieszyński, gdzie tu w okolicy można się fajnie poślizgać na dużym parkingu, szczególnie dzisiaj bo dopadało sniegu siemanko w Żorach pod Kauflandem jest dużo miejsca ...wpadnij ... nie wspomnę o Równicy...podjazd jest bardzo fajny do polatania .......
MeloSeb Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Myślałem raczej bardziej o czymś w rodzaju parkingu. Na serpentyny to raczej się nie skuszę, nie chcę autka zniszczyć. A coś w Cieszynie, Skoczowie, Ustroniu. A i jeszcze jedno pytanie , ma może ktoś z okolic A4 B6 1.8t 190KM, chciałbym porównać czy moje nie jest czasem jakieś przymulone.
Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 hmmm...przywieź je w piątek do Gliwic na spota to się to sprawdzi ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- albo podjedź wieczorem do Świerklan....podskoczymy do Knurowa ,powrót ....zobaczymy czy coś mu dolega
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 siemanko ... Co tam na podbeskidziu ? Pogoda jaka ,śniegu coś spadło ,czy znowu tylko u nas ?
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 siemanko ...Co tam na podbeskidziu ? Pogoda jaka ,śniegu coś spadło ,czy znowu tylko u nas ? cosik spadlo ale nie pobączkujesz raczej no chyba ze na Równicy
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 siemanko ...Co tam na podbeskidziu ? Pogoda jaka ,śniegu coś spadło ,czy znowu tylko u nas ? cosik spadlo ale nie pobączkujesz raczej no chyba ze na Równicy Panie Kolego ja już z tego wyrosłem........jestem statecznym ojcem ...
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 siemanko ...Co tam na podbeskidziu ? Pogoda jaka ,śniegu coś spadło ,czy znowu tylko u nas ? cosik spadlo ale nie pobączkujesz raczej no chyba ze na Równicy Panie Kolego ja już z tego wyrosłem........jestem statecznym ojcem ... znowu masz 23 pkt??
Marcin6 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 ....jestem statecznym ojcem ...znowu masz 23 pkt?? :polew::polew: U mnie coś spadło...: ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ---------- tanio: Audi A4 B5 Instalacja samopoziomowania xenon KPL (3971914820) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jawor ciacha konta na allegro
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Punktów nie mam....mówię ,że już z tego wyrosłem....mam inne hobby ...
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Punktów nie mam....mówię ,że już z tego wyrosłem....mam inne hobby ...obżeranie sie kebabami na spotach??
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 ....skąd Ty możesz wiedzieć...? Przecie Ty nie jeździsz..... ...wybierz się też kiedy....daj Żonie wolny wieczór od pracy i niech zostanie z dziewczynami w domu
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 ....skąd Ty możesz wiedzieć...? Przecie Ty nie jeździsz..... ...wybierz się też kiedy....daj Żonie wolny wieczór od pracy i niech zostanie z dziewczynami w domu
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Wyszedł byś do ludzi....kiedyś pojedziesz na spota i się będą dziwić co za staruch allroadem przyjechał ....
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Wyszedł byś do ludzi....kiedyś pojedziesz na spota i się będą dziwić co za staruch allroadem przyjechał .... spokojnie jak by co to przedstawie sie Przemo
Rekomendowane odpowiedzi