wojtekce Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: co tu tak cicho ? majowy łikend
proton2 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Noo weekend Ja dziś wymieniałem listwę od oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Mało nie rozpier...m tapicerki tylnej klapy, bo chlera zejść nie chciała A drugi powód takiej ciszy to pewnie większość mająca obecnie 'helikopter' tudzież kolejkę górską :>
kamilvolt Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 to jaką masz teraz proton ? Piter moja 900 leci 150 ;]
proton2 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 to jaką masz teraz proton ? Tzn. co jaką mam ? Listwę ?
proton2 Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Nie no, mam taką samą tylko nówkę z ASO. Stara skorodowała na tyle, że już praktycznie nie było jak założyć żarówki.
DAWIDBORI Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 tak to jest tych starych autkach:P ja sie staram podtrzymywac faze:D :drunk: :drunk:
proton2 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Siemanko Wszyscy trzymają fazę do dziś widzę
proton2 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 hejka ale cisza Niom coś ostatnio niezbyt prężnie działamy. Trzeba brać wzorce ze śląskich spotów
kamilvolt Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 no cicho :gwizdanie: może w środę grill ??
proton2 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No nie będzie za ciepło, ale można zaryzykować wypad do Jaworza Górnego, bądź Nałęża. Problem jest tylko taki, że ja nie dysponuję grillem przenośnym. Mogę przywieźć kiełbaski i pifko, ale grill i węgiel musiałby ktoś załatwić
piter220v Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No nie będzie za ciepło, ale można zaryzykować wypad do Jaworza Górnego, bądź Nałęża. Problem jest tylko taki, że ja nie dysponuję grillem przenośnym. Mogę przywieźć kiełbaski i pifko, ale grill i węgiel musiałby ktoś załatwić grila mozna za 20 zetow kupic .. jakby byla pogoda to bym sie pisal na jaworze naleze .. fajna miejscowka tam jest i miejsce na grilla tez jest
proton2 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No niby tak, ale po co kupować, jak ktoś po prostu ma i może zabrać :>
piter220v Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No niby tak, ale po co kupować, jak ktoś po prostu ma i może zabrać :> to wiesz .. tak napisalem jakby przypadkiem nikt nie mial tego mobilnego grillka ..
Wihajster Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 niestety mnie nie będzie w te środe :gwizdanie:
kamilvolt Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 ja mam przenośnego :evil:a to czemu wihajster ?
Wihajster Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 ja mam przenośnego :evil:a to czemu wihajster ? obowiązki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi