Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nop hehe dajmi ja na tydzien i bedzie chodzic jak ta lala:D

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

smiem watpic sam mmiales takowe problemy :polew:

Opublikowano

smiem watpic sam mmiales takowe problemy :polew:

no i racja :nabijasie:

Opublikowano

nie nei wszyscy zle zdiagnozowaliscie mi ten problem:P byla dziuta w chłodniczce nie znacie sie fachowcy :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ciekawe bo nie było kodu usterki po podłączeniu VAG o niskim cisnieniu i swistu po dodaniu gazu zobaczymy czy usterka nie powróci :mysli:

Opublikowano

ni widzisz a smiga fajnie teraZ tylka blad iglicy wtrysku caly czas wyskakuje i znowu immo warjuje juz 2 klucz mam:/

Opublikowano

na immo mam sposób sam miałem problem w swoim :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Proton miłego ładowania jutro,naładuj się na środe :drunk::dance:

Opublikowano

Oj, ale się 'naładowałem' :drunk: Połowy nie pamiętam, mam nadzieję, że nie narozrabiałem zbytnio, ale to się okaże w poniedziałek :D

Ale zbudzic się rano i zobaczyc przez okno ośnieżone góry bezcenne :)

Opublikowano

dobry wszystkim :hi: co tak cicho wszyscy się bawią czy co? :naughty: fajnie że było 6 audiczek na spocie, choć czytałem że gliwice miały 8. :mysli:

Opublikowano

wojteka jaki miales problem z immo ?? bo ja mam tak ze czasem mu odbije ze jak odpale to zgasnie i znowu jak odpale to zgansnie dopiero jak wyloze kluczyk i wloze to zalapie.co to mozy byc ??? powiedzcie mi panowie jak to wyglada z ogrzewanymi lusterkami ?? jaki koszt naprawy lub zalozenia ??:P

Opublikowano

nie immo to nie problem tylko trzeba w pewne elementy uderzyć i po wszystkim :beer1: a przekaże info na ten temat :wink4:

Opublikowano

zapomniales dodac ze na spocie...ale mi wlasnie immo miga jak sie wlozy i przekreci kluczyk i poczeka chwile zeby zgaslo,ostatnio nawet migalo jak zapalilem samochod,dopiero jak zgasilem wyciaglem kluczyk i na nowo zapalilem to bylo ok...a co z lusterkami :P:)

Opublikowano

tez mam problemy z immo i juz 2 klucz znowu mi swiruje kurde jak to fajnie jest nie pic w sobote tylko nie wiem kiedy tego doswiadcze:D

Opublikowano

:hi:panowie jest taki gość Wihajster do którego immo to najmniejszy problem zgłoście się do niego :notworthy:

Opublikowano

tez mam problemy z immo i juz 2 klucz znowu mi swiruje kurde jak to fajnie jest nie pic w sobote tylko nie wiem kiedy tego doswiadcze:D

Warsztat Zrób to sam tam jest rozwiązanie problemu :decayed:

Opublikowano

Co tu tak cicho panowie ? Czyżby jeszcze nie wszyscy doszli do siebie po weekendzie ?? :D

Anyway ... zauważyłem, że nadal macie w podpisie stare miejsce spotkań. Absolutnie nie chciałbym, aby zabrzmiało to jak narzucanie Wam co macie tam miec, ale po co zamęt wprowadzac ?

No i czy ktoś mógłby poprawic pod tym samym względem nazwę topica, o co prosiłem ze 3 'ekrany' temu :notworthy:

Opublikowano

hej wszystkim :hi: i jak ? będzie jutro ktoś oprócz Protona oczywiście :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

ja też będe