Wihajster Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pedały:P to sa zjebiste zwierzatka predzej bym was odjebal niz takie zwierzxatko:p takie cwaniaki male bezbronne zwierzatka zabijac ja was prosze kamil zarabiste sa tylko czemu oba szare:P spokojnie...zrobie kurtke zonie i upierdole ze 100szt od razu
Baddy Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pedały:P to sa zjebiste zwierzatka predzej bym was odjebal niz takie zwierzxatko:p takie cwaniaki male bezbronne zwierzatka zabijac ja was prosze kamil zarabiste sa tylko czemu oba szare:P nie, myslelismy, ze Ty je zabijesz a my zjemy
DAWIDBORI Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 wiem wiem znajac zycie to wy nawet muchy nie zabijecie a tu cwaniakujecie
piter220v Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 tylko czemu oba szare:P sam sobie odpowiedziales w pierwszym wyrazie ... bo to pedaly szynszylowate ... beda sie pruc w male szynszylowate dupska .. a kamil jak to zobaczy bedzie mowil "patrz jak fajnie sie bawia" :polew:
Baddy Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 wiem wiem znajac zycie to wy nawet muchy nie zabijecie a tu cwaniakujecie dokladnie tak jest jak siedzi komar na scianie to wolam kobiete by sie tym zajela a jesli chodzi o te szczury to Ty zabijesz piter przyzadzi na grillu ja z godzicem zjemy a wihajster bierze skóry [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 16:15_________________________________________________juz wszystko zalatwione
piter220v Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a jesli chodzi o te szczury to Ty zabijesz piter przyzadzi na grillu ja z godzicem zjemy a wihajster bierze skóry [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 16:15_________________________________________________juz wszystko zalatwione tak a siemian wczesniej przewiezie w bagazniku zeby same chcialy smierci od przeciazen start/stop start/stop ...
Baddy Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 i pozniej upieczemy je na tarczach Siemiana
piter220v Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 godzic gdzie ty mieszkasz ... dawaj mi tu adresa ..
Baddy Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 godzic mieszka na zlotych lanach, przejedz sie po osiedlu, samochod poznasz, w schowku ma na pewno wizytowki z adresem, wiec bierz cegle i po problemie
piter220v Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 co? boisz sie ze Cie znajda ? i kota wydupcza? .. boj sie boj ...
kamilvolt Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Dawid Szare bo dziewczyna chciała szare :> nie no ładne są a chłopczyk ma większą pałkę jak pewnie nie jeden tutaj :polew: jak narazie dobrze sie trzymają
godzic Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Dawid Szare bo dziewczyna chciała szare :> nie no ładne są a chłopczyk ma większą pałkę jak pewnie nie jeden tutaj :polew: jak narazie dobrze sie trzymają i tak skończa jako kotlety albo w paszczy psa
Baddy Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Dawid Szare bo dziewczyna chciała szare :> nie no ładne są a chłopczyk ma większą pałkę jak pewnie nie jeden tutaj :polew: jak narazie dobrze sie trzymają i tak skończa jako kotlety albo w paszczy psa albo w naszych paszczach [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 20:29_________________________________________________tak czy siak trzeba bylo ich nie kupowac bo tylko wyrok na nie podpisales [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 20:33_________________________________________________a pewnie skończy się tak, że Siemian je na spocie w nałężu wysępi :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi