proton2 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak tak dalej pójdzie, to szybko dobijemy do 2000 Ciekawe czy zapomnę grilla jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak tak dalej pójdzie, to szybko dobijemy do 2000 Ciekawe czy zapomnę grilla jutro nie mozesz jak chcesz to Ci moge zadzwonic rano o 6 ... jak nie zapomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:30_________________________________________________o 6 to Sławek będzie już w połowie czyszczenia pierwszych drzwi maguairesem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Pany macie jakiegoś kumpla z imprezą sti ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 o 6 to Sławek będzie już w połowie czyszczenia pierwszych drzwi maguairesem lepiej niech też grilla potraktuje polerką przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 o 6 to Sławek będzie już w połowie czyszczenia pierwszych drzwi maguairesem lepiej niech też grilla potraktuje polerką przy okazji o kurde polera na grilla ? .. wydaje mi sie ze z czystego grilla godzic nic nie zje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Pany macie jakiegoś kumpla z imprezą sti ??!! ja mam kumpla, a co?[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:39_________________________________________________wiem wiem, dziwnie to brzmi że mam jakiegoś kumpla.... :polew: :polew: W sumie to 3 ma imprezy Sti wieć do wyboru do koloru :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak tak dalej pójdzie, to szybko dobijemy do 2000 Ciekawe czy zapomnę grilla jutro nie mozesz jak chcesz to Ci moge zadzwonic rano o 6 ... jak nie zapomne ja mam 1 zmiane jutro to moge okolo 5 zadzwonic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 o 6 to Sławek będzie już w połowie czyszczenia pierwszych drzwi maguairesem lepiej niech też grilla potraktuje polerką przy okazji o kurde polera na grilla ? .. wydaje mi sie ze z czystego grilla godzic nic nie zje To widze że godzic Cie często odwiedza w domu, a Ty dbasz żeby coś zjadł... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 o 6 to Sławek będzie już w połowie czyszczenia pierwszych drzwi maguairesem lepiej niech też grilla potraktuje polerką przy okazji o kurde polera na grilla ? .. wydaje mi sie ze z czystego grilla godzic nic nie zje on podobno w domu nie ma stołu i jada z podłogi to dlatego ma takie przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 w jakim kurfa domu... :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:42_________________________________________________Godzic jest jak ślimak. Dom zawsze nosi na plecach... [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:43_________________________________________________a tutaj jego domek letniskowy... na długie noce pod gołym niebem... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 tak tak slyszalem plotki o jego nocnych przechadzkach po osiedlach mowia na niego NOCNY SZPERACZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 dobrze że na tym zdjęciu u góry się przynajmniej ubrał bo do pitera przychodzi podobno przyodziany w sam karton...ekhm... chciałem powiedzieć w dom... :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 W sumie to 3 ma imprezy Sti wieć do wyboru do koloru :decayed: chciałbym z nim kiedyś pogadać , jak z serwisiwaniem itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 w jakim kurfa domu... :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:42_________________________________________________Godzic jest jak ślimak. Dom zawsze nosi na plecach... [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:43_________________________________________________a tutaj jego domek letniskowy... na długie noce pod gołym niebem... :polew: :polew: hehe domek letniskowy mistrz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:30_________________________________________________o 6 to Sławek będzie już w połowie czyszczenia pierwszych drzwi maguairesem :decayed: E nie, rano to za mało czasu jest. Wolę wieczorem przed snem jako kołysankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:30_________________________________________________o 6 to Sławek będzie już w połowie czyszczenia pierwszych drzwi maguairesem :decayed: E nie, rano to za mało czasu jest. Wolę wieczorem przed snem jako kołysankę ile % progresu masz juz z tym autem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:30_________________________________________________o 6 to Sławek będzie już w połowie czyszczenia pierwszych drzwi maguairesem :decayed: E nie, rano to za mało czasu jest. Wolę wieczorem przed snem jako kołysankę No Sławek, ja własnie o tym pisze... Nie oszukujmy się... Drzwi tą przecież duży element... Jak zaczniesz do dobranocce to o 6 rano powinieneś akurat być w połowie... :polew: W sumie to 3 ma imprezy Sti wieć do wyboru do koloru :decayed: chciałbym z nim kiedyś pogadać , jak z serwisiwaniem itd raczej drogo i raczej się psują... ...ale oni raczej normalnie nie jezdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ile % progresu masz juz z tym autem ? Całe jest zrobione już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ile % progresu masz juz z tym autem ? Całe jest zrobione już. no to pieknie sie jutro prezentujesz !!! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi