Maciek80 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Polecam stację diagnostyczną Autotest w Gdańsku Oliwie przy ulicy Grunwaldzkiej 558 (obok stacji Shella) - byłem tam sprawdzić samochód przed zakupem - fachowa i kompleksowa obsługa - sprawdzanie zawieszenia, hamulców i pomiar czystości spalin, badanie punktów bazowych, powłoki lakierniczej czujnikiem i podłączenie do komputera + oględziny "wzrokowe" podwozia, wnętrza itp. Za wszystko zapłaciłem 209zl, czyli ponad 100zł mniej niż w ASO, w dodatku w odróżnieniu od ASO, tutaj wszystko odbywa się na oczach klienta (miesiąc temu ojciec sprawdzał Passata w ASO - badanie odbywało się przy "zamkniętych drzwiach", poproszono nas do środka już po wszystkim, całość trwała znacznie krócej niż w autoteście a koszt usługi to 325zł - ASO VW Gajos). http://www.autotestpolska.pl/po/
smajko Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Rowniez korzystalem z uslug i rowniez polecam - znaja sie na rzeczy chlopaki, widac zreszta ile autek tam sprawdzaja codziennie, wiec warto
Darayavahus Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 No tak, ale twierdzą, ze punktów bazowych mi nie zbadają bo nie mają ramy. Tyle co wiem przez telefon.
Rekomendowane odpowiedzi